Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Danemarca vs Serbia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 25.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

François Letexier

Stadion
Stadion

Allianz Arena

Icon
Transmis la TV

Pro Arena

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
29.03.2022 Danemarca 3-0 Serbia 5-9 6-11 0-0 0-0
13.06.2015 Danemarca 2-0 Serbia 3-5 16-9 2-1 0-0
14.11.2014 Serbia 1-3 Danemarca 3-2 12-18 0-3 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Danemarca
Gazde Scor Oaspeți
Danemarca 1-1 Anglia
Danemarca 1-1 Slovenia
Danemarca 3-1 Norvegia
Danemarca 2-1 Suedia
Danemarca 2-0 Insulele Feroe
Logo
Serbia
Gazde Scor Oaspeți
Slovenia 1-1 Serbia
Anglia 1-0 Serbia
Suedia 0-3 Serbia
Austria 2-1 Serbia
Cipru 0-1 Serbia

ECHIPE PROBABILE

Logo
Danemarca
Portar Schmeichel
Fundași Andersen, Christensen, Vestergaard
Mijlocași Bah, Hojbjerg, Hjulmand, Maehle
Atacanți Eriksen; Hojlund, Wind
Logo
Serbia
Portar Rajkovic
Fundași Veljkovic, Pavlovic, Milenkovic
Mijlocași Zivkovic, Ilic, Lukic, Mladenovic
Tadic, Milinkovic-Savic
Atacanți Mitrovic

pont

 Danemarca Câștigă Oricare Repriză
Danemarca Câștigă Oricare Repriză @1.65
Read More
Danemarca are un istoric favorabil împotriva Serbiei, cu trei victorii din trei meciuri directe și un avantaj clar în goluri marcate (8-1). Forma recentă a danezilor este bună, cu șase meciuri fără înfrângere și performanțe solide la EURO 2024.
Peste 3.5 Cartonase
Peste 3.5 Cartonase@1.60
Read More
Meciul decisiv pentru calificare și stilul de joc agresiv al Serbiei sugerează un număr ridicat de cartonașe. Serbia comite des faulturi în meciuri tensionate. Ambele echipe vor lupta intens, crescând probabilitatea de intervenții dure și avertismente. Meciurile anterioare au fost fizice și disputate, cu multe faulturi comise.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Danemarca vs Serbia

     Danemarca și Serbia se vor întâlni pe 25 iunie 2024, la ora 22:00, pe Allianz Arena din München, într-un meci crucial din ultima etapă a grupei C a EURO 2024. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena și promite să fie o confruntare intensă, având în vedere miza ridicată pentru ambele echipe. Danemarca ocupă în prezent locul doi în grupă, în timp ce Serbia se află pe ultimul loc, dar încă speră să prindă un loc în optimile de finală.


     Contextul acestei partide este deosebit de interesant. Danemarca și Serbia au o istorie de întâlniri directe destul de limitată, dar favorabilă danezilor. Din ultimele cinci confruntări directe, Danemarca a câștigat trei, iar Serbia nu a reușit să obțină nicio victorie, celelalte două meciuri terminându-se la egalitate. În aceste meciuri, Danemarca a marcat opt goluri, în timp ce Serbia a reușit doar un gol. Procentul meciurilor cu peste 2.5 goluri este de 60%, iar în 80% dintre aceste confruntări ambele echipe au marcat.


     Statistica ne oferă o perspectivă interesantă asupra acestui meci. Danemarca a înregistrat o medie de 1.8 goluri pe meci în ultimele cinci meciuri de acasă, cu un procent de 60% pentru meciurile cu peste 2.5 goluri și 80% pentru ambele echipe marcând. De asemenea, au avut o medie de 6.4 cornere pe meci, cu un procent de 40% pentru meciurile cu peste 9.5 cornere. Golurile marcate de Danemarca au venit preponderent în ultimele 30 de minute ale jocurilor, indicând o echipă care forțează pe final de meci.


     Pe de altă parte, Serbia a avut o medie de 1.2 goluri pe meci în deplasare în ultimele cinci meciuri, cu 40% din meciuri având peste 2.5 goluri și 60% cu ambele echipe marcând. Media de cornere pentru Serbia a fost de 5.2 pe meci, iar procentul de meciuri cu peste 9.5 cornere a fost de 20%. Echipa sârbă a fost mai prolifică în prima repriză, marcând majoritatea golurilor în primele 30 de minute ale meciurilor.


     Aceste statistici arată un contrast clar între stilurile de joc ale celor două echipe. Danemarca se bazează pe un joc organizat și ofensiv, mai ales în repriza a doua, în timp ce Serbia preferă să atace mai devreme în meci. Absența lui Filip Kostic din echipa Serbiei ar putea fi un factor important, acesta fiind incert pentru meci din cauza unei accidentări.


     În concluzie, Danemarca intră în acest meci ca favorită, nu doar datorită statisticilor favorabile, ci și datorită formei recente și a avantajului terenului propriu. Cu toate acestea, Serbia este cunoscută pentru spiritul său de luptă și ar putea provoca surprize, mai ales dacă va reuși să își impună jocul în prima parte a meciului. Meciul promite să fie o confruntare tactică interesantă, cu ambele echipe luptând pentru un loc în optimile de finală ale EURO 2024.

Danemarca: Formă, știri si statistici

     Danemarca a avut o performanță notabilă în ultimii ani, consolidându-și poziția de echipă puternică în fotbalul european. Sub conducerea lui Kasper Hjulmand, echipa a arătat o consistență remarcabilă, fiind recunoscută pentru stilul său de joc bine organizat și ofensiv. În această ediție de EURO 2024, danezii au reușit să obțină două puncte din primele două meciuri, ceea ce le permite să fie în continuare în cursa pentru calificare.


     În meciurile de acasă, Danemarca a demonstrat o forță considerabilă. În ultimele cinci partide disputate pe teren propriu, echipa a obținut rezultate pozitive, cu o medie de 1.8 goluri pe meci și o defensivă solidă. În aceste meciuri, Danemarca a avut un procent de 60% pentru meciurile cu peste 2.5 goluri și 80% pentru meciurile în care ambele echipe au marcat. Aceste statistici indică o echipă capabilă să creeze numeroase oportunități de gol și să mențină presiunea asupra adversarilor.


     Unul dintre punctele forte ale Danemarcei este coeziunea echipei și abilitatea de a controla jocul prin posesie. Christian Eriksen, vedeta echipei, a creat 11 ocazii în primele două meciuri ale turneului, fiind un jucător esențial în strategia ofensivă a danezilor. De asemenea, Andreas Christensen a fost remarcabil în defensivă, cu un procentaj impresionant de 98% pase completate, ceea ce arată precizia și siguranța în jocul echipei.


     Pe lângă Eriksen și Christensen, Pierre-Emile Højbjerg și Morten Hjulmand au fost și ei jucători cheie, contribuind atât la defensivă, cât și la atac. Højbjerg a avut șase șuturi în cele două meciuri, dintre care patru pe spațiul porții, demonstrându-și capacitatea de a se implica în fazele ofensive. Golul spectaculos marcat de Hjulmand împotriva Angliei a arătat capacitatea echipei de a crea momente de magie din afara careului.


     Un aspect important de menționat este disciplina tactică a echipei. Danemarca este cunoscută pentru organizarea sa defensivă, care a fost evidentă în meciurile împotriva Sloveniei și Angliei. Echipa a reușit să mențină o linie defensivă compactă, blocând multe dintre încercările adversarilor de a crea ocazii clare de gol.


     În ceea ce privește stilul de joc, Danemarca se bazează pe o posesie prelungită și pe construirea atacurilor prin pase precise și rapide. Echipa preferă să controleze ritmul jocului și să-și creeze oportunități prin combinații rapide și mișcări inteligente ale jucătorilor din linia de mijloc și atac. Această strategie a fost eficientă împotriva unor echipe puternice, cum ar fi Anglia, unde danezii au reușit să țină adversarii sub presiune constantă.


     Punctele slabe ale Danemarcei includ uneori lipsa de eficiență în fața porții și dificultatea de a concretiza numeroasele ocazii create. Deși echipa reușește să-și creeze multe șanse de gol, finalizarea acestora rămâne un aspect care poate fi îmbunătățit. De asemenea, absențele și accidentările unor jucători cheie pot afecta dinamica echipei, așa cum s-a văzut în meciurile recente.


     Comparativ cu Serbia, Danemarca are avantajul unui joc mai organizat și a unei coeziuni mai bune între liniile de joc. Serbia, deși are jucători individuali de mare valoare, cum ar fi Aleksandar Mitrović și Dušan Vlahović, nu a reușit să-și găsească consistența necesară pentru a obține rezultate pozitive în mod constant. De asemenea, Serbia a avut dificultăți în a menține un nivel ridicat de performanță pe durata întregului meci, ceea ce poate fi un dezavantaj major în fața unei echipe disciplinate ca Danemarca.


     În concluzie, Danemarca are toate atuurile pentru a obține un rezultat pozitiv în acest meci, bazându-se pe organizarea defensivă, creativitatea la mijlocul terenului și capacitatea de a forța în repriza a doua. Cu toate acestea, echipa trebuie să fie vigilentă și să evite subestimarea adversarilor, având în vedere că Serbia este capabilă de momente de strălucire individuală care pot schimba soarta meciului.

Serbia: Formă, știri si statistici

     Serbia vine în acest meci cu o presiune considerabilă, fiind pe ultimul loc în grupă și având nevoie de o victorie pentru a spera la calificarea în optimile de finală. Echipa lui Dragan Stojković a avut un parcurs oscilant în acest turneu, cu un egal dramatic împotriva Sloveniei și o înfrângere în fața Angliei. Serbia trebuie să își regăsească forma și să își îmbunătățească performanțele pentru a avea o șansă reală în fața Danemarcei.


     În meciurile din deplasare, Serbia a avut dificultăți notabile. În ultimele cinci partide jucate în afara țării, echipa a înregistrat o medie de 1.2 goluri pe meci, cu un procent de 40% pentru meciurile cu peste 2.5 goluri și 60% pentru ambele echipe marcând. De asemenea, media de cornere pentru Serbia a fost de 5.2 pe meci, cu un procent de 20% pentru meciurile cu peste 9.5 cornere. Această statistică arată o echipă care se luptă să își impună jocul în deplasare și care întâmpină dificultăți în a-și crea ocazii clare de gol.


     Unul dintre principalele puncte forte ale Serbiei este calitatea individuală a jucătorilor săi. Aleksandar Mitrović și Dušan Vlahović sunt doi dintre cei mai periculoși atacanți din Europa, ambii având capacitatea de a decide soarta unui meci printr-o singură acțiune. Cu toate acestea, cei doi nu au reușit să se impună la acest turneu, iar absența lui Filip Kostić din cauza accidentării reprezintă o pierdere semnificativă pentru echipă.


     Luka Jović
, un alt atacant de clasă, a reușit să salveze Serbia în meciul împotriva Sloveniei, marcând un gol vital în minutele de prelungire. Performanța sa a fost un semn pozitiv, iar Stojković ar putea să îi acorde mai multă încredere în acest meci crucial. Jović are abilitățile necesare pentru a sparge apărarea solidă a Danemarcei, iar prezența sa în atac ar putea aduce un plus de dinamism echipei.


     În ceea ce privește stilul de joc, Serbia se bazează pe o combinație de forță fizică și tehnică individuală. Echipa preferă să atace rapid și să profite de orice oportunitate oferită de adversari. Cu toate acestea, lipsa de coeziune și inconsistența în apărare au fost principalele probleme ale echipei în acest turneu. Serbia a primit goluri în momente cruciale și a avut dificultăți în a menține un avantaj, ceea ce a dus la pierderea unor puncte importante.


     Comparativ cu Danemarca, Serbia are o abordare mai directă și mai agresivă a jocului. Cu toate acestea, lipsa de organizare și problemele defensive pot fi exploatate de o echipă bine pregătită și disciplinată cum este Danemarca. În meciurile directe, Serbia nu a reușit să obțină rezultate pozitive, iar această tendință ar putea continua dacă echipa nu își îmbunătățește performanțele.


     În concluzie, Serbia are nevoie de o performanță remarcabilă pentru a obține un rezultat pozitiv în acest meci. Echipa trebuie să fie concentrată, să își minimizeze erorile defensive și să își valorifice ocaziile de gol. Danemarca va fi un adversar dificil, dar Serbia are potențialul de a produce o surpriză dacă jucătorii săi cheie vor fi în formă și vor reuși să își impună jocul. Meciul promite să fie unul intens și disputat, cu ambele echipe luptând pentru o șansă la calificare.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     EURO 2024 este una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din Europa. Cu ajutorul ponturi EURO 2024 oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții prestigioase. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi pariuri azi bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic predictii fotbal astazi, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Pe lângă ponturi EURO 2024, vă oferim și predictii fotbal astazi pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi bune actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri EURO 2024 bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi EURO 2024.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi EURO 2024. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă predictii fotbal astazi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024 oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi bune pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la predictii fotbal astazi actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi pariuri azi bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și predictii fotbal astazi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi bune. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din EURO 2024 sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune predictii fotbal astazi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și predictii fotbal astazi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune predictii fotbal astazi și ponturi pariuri azi.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri