Type to search

Stiri Diverse

Nico Williams, Gata Să Schimbe Bilbao pentru Barcelona

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțe Remarcabile la Euro 2024 și Dorința Numită Barcelona

  Nico Williams, atacantul echipei Athletic Bilbao, este hotărât să se transfere la Barcelona în această vară, în ciuda interesului major din Premier League. Tânărul de 21 de ani a avut o formă excelentă în sezonul 2023-24, marcând opt goluri și oferind 19 pase decisive în 39 de apariții în toate competițiile. Williams joacă în prezent pentru Spania la Euro 2024, fiind titular împotriva Croației și Italiei,  meciuri câștigate de „La Roja” cu 3-0 și 1-0 și ale căror ponturi fotbal au fost vizibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Performanța sa strălucitoare împotriva Italiei, unde a fost desemnat omul meciului, l-a propulsat și mai mult în atenția marilor cluburi europene. Deși Williams a semnat un nou contract cu Athletic în decembrie anul trecut, clauza de reziliere de aproximativ 55 milioane de euro (47 milioane de lire sterline) îl face o țintă atractivă pentru cluburi precum Arsenal, Liverpool, Aston Villa și Newcastle United. Cu toate acestea, dorința sa clară este de a se alătura Barcelonei, echipă pentru care reprezentanții săi negociază intens.

Nico Williams, Gata Să Schimbe Bilbao pentru Barcelona
Nico Williams în acțiune

Probleme Financiare la Barcelona și Posibile Schimbări în Lot

  Barcelona se confruntă cu probleme financiare, dar posibilele plecări ale jucătorilor Ferran Torres și Raphinha ar putea elibera spațiu în buget pentru transferul lui Williams. Președintele lui Athletic, Jon Uriarte, a declarat că interesul pentru Williams este normal și că jucătorul este foarte fericit la Bilbao. Totuși, prezența clauzei de reziliere în contractul său face probabilă mutarea înainte de sfârșitul perioadei de transferuri, conform ultimelor predicții fotbal din La Liga.

  În echipa Spaniei, Williams joacă pe partea opusă lui Lamine Yamal, un alt tânăr talent de doar 16 ani. Cei doi ar putea deveni colegi de club la Barcelona, formând alături de Robert Lewandowski un atac formidabil sub conducerea lui Hansi Flick. Deși decizia finală privind viitorul lui Williams nu va fi luată până după Euro 2024, el continuă să se concentreze pe performanțele sale pentru naționala Spaniei, care se pregătește să încheie campania din Grupa B împotriva Albaniei.

  Conform recentelor statistici fotbal spaniole, Williams a evoluat în 122 de meciuri pentru Athletic Bilbao, marcând 20 de goluri și oferind 26 de pase decisive, având un record impresionant de 11 goluri și 19 pase decisive în 103 meciuri de La Liga. Cu Spania calificată deja în optimile de finală ale Euro 2024, atenția se îndreaptă acum către viitorul său în cariera de club, unde speră să-și împlinească visul de a juca pentru Barcelona.

Nico Williams, Gata Să Schimbe Bilbao pentru Barcelona
Williams împreună cu Lamine Yamal, altă tânără speranță a spaniolilor
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri