Type to search

Stiri Diverse

Crystal Palace Caută Înlocuitor pentru Michael Olise: Trei Posibili Candidați

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Olise, Pe Cale Să Se Alăture lui Bayern Munchen

  Crystal Palace, care a terminat sezonul 2023-24 pe locul 10 în Premier League, este pe punctul de a pierde unul dintre jucătorii săi vedetă, Michael Olise. Forma electrică a lui Olise în a doua jumătate a campionatului, sub îndrumarea noului antrenor Oliver Glasner, a atras atenția mai multor cluburi europene de top, inclusiv Chelsea, Newcastle United și Manchester United, conform recentelor ponturi fotbal oferite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Cu toate acestea, se pare că jucătorul de 22 de ani a ales să se alăture gigantului din Bundesliga, Bayern Munchen. Transferul, estimat la 60 de milioane de euro, va fi finalizat după ce Olise va efectua vizita medicală și va semna un contract pe termen lung până în 2029, unde va lucra sub comanda noului antrenor al clubului bavarez, Vincent Kompany.

  Deși Olise a devenit favorit al fanilor pe Selhurst Park de la sosirea sa în 2021, contribuind cu 10 goluri și 6 pase decisive în 19 meciuri de Premier League în sezonul trecut, înlocuirea sa va fi o sarcină dificilă pentru Glasner. Managerul este însă hotărât să folosească fondurile obținute din vânzarea lui Olise pentru a aduce un succesor adecvat.

Crystal Palace Caută Înlocuitor pentru Michael Olise: Trei Posibili Candidați
Michael Olise

Reiss Nelson: O Țintă Viabilă pentru Crystal Palace

  Crystal Palace a deschis deja negocierile pentru a semna cu Reiss Nelson de la Arsenal. Nelson, care a semnat un nou contract pe termen lung până în 2027, dorește să exploreze oportunitățile de transfer după ce a avut dificultăți în a obține timp de joc regulat sub comanda lui Mikel Arteta. Cu doar cinci titularizări și 18 apariții ca rezervă în toate competițiile în sezonul 2023-24, Arsenal este dispus să asculte oferte pentru tânărul de 24 de ani, evaluat la aproximativ 21 de milioane de lire sterline.

  Nelson, care împărtășește caracteristici similare cu Olise, inclusiv viteza explozivă și abilitățile excelente de dribling, ar putea fi tentat de perspectiva de a rămâne în Londra și de a juca regulat pentru o echipă de Premier League în plină ascensiune, cum este Crystal Palace.

Crystal Palace Caută Înlocuitor pentru Michael Olise: Trei Posibili Candidați
Reiss Nelson

Crysencio Summerville: O Opțiune Promițătoare de la Leeds United

  Un alt jucător care a atras atenția mai multor cluburi din Premier League este Crysencio Summerville de la Leeds United. După un sezon spectaculos în Championship, unde a marcat 20 de goluri și a oferit 10 pase decisive în 45 de apariții, Summerville a fost numit Jucătorul Anului în Championship. Leeds, care nu a reușit să obțină promovarea, ar putea fi forțată să-și vândă unii dintre jucătorii vedetă pentru a echilibra bugetul.

  Crystal Palace, care a demonstrat un interes de lungă durată pentru Summerville, explorează posibilitatea de a semna cu tânărul olandez în această vară. Cu un preț estimat între 30 și 40 de milioane de lire sterline, Summerville ar putea găsi atractivă provocarea de a juca din nou în Premier League, în special cu promisiunea unui timp de joc regulat la Palace.

Crystal Palace Caută Înlocuitor pentru Michael Olise: Trei Posibili Candidați
Crysencio Summerville

Marcus Edwards: O Alegere Inspirată din Portugalia

  Palace ar putea de asemenea să-și intensifice interesul pentru Marcus Edwards de la Sporting Lisabona. Atacantul născut în Enfield, cunoscut pentru abilitățile sale de dribling și viteză, a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Primeira Liga. Cu un palmares de 21 de goluri și 26 de pase decisive în 110 apariții pentru Sporting, conform recentelor statistici fotbal din Liga Portugal, Edwards ar putea fi tentat să se întoarcă în Anglia, unde echipe precum Tottenham, Liverpool și Crystal Palace sunt interesate de el.

  Edwards, care a fost comparat cu Lionel Messi de Mauricio Pochettino, ar putea fi o opțiune accesibilă pentru Palace, cu un preț estimat la aproximativ 17 milioane de lire sterline. Înlocuirea lui Olise cu un jucător de calibrul lui Edwards ar putea asigura continuitatea performanțelor ofensive ale echipei.

Crystal Palace Caută Înlocuitor pentru Michael Olise: Trei Posibili Candidați
Marcus Edwards
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri