Type to search

Stiri NBA

NBA: Victoria Minnesotei Timberwolves, 115-70 cu Denver Nuggets, Forțează Un Meci Decisiv

Avatar of Xpert Bet
Share

Anthony Edwards și Jaden McDaniels: Artizanii Victoriei

  Anthony Edwards a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 27 de puncte, conducându-și echipa către o victorie crucială. Edwards a subliniat rolul esențial al coechipierului său, Jaden McDaniels, care a adăugat 21 de puncte și a avut o eficiență de 8 din 10 la aruncări, conform recentelor statistici baschet din NBA.

  „Acest tip de aici, el ne-a condus în această seară,” a spus Edwards la transmisiunea TNT, stând lângă McDaniels. „Toată lumea din echipa noastră este un lider, și el a fost liderul în această seară.”

  McDaniels a evidențiat atitudinea echipei de a nu se lăsa învinsă. „Doar nu am vrut să mergem acasă,” a declarat McDaniels. „Coechipierii mei au încredere în mine. ‘Ant’ (Edwards) îmi dă cea mai mare încredere. Am ieșit pe teren, ne-am jucat jocul și am forțat un meci decisiv.”

Dominare Totală și Defensivă Solidă

  Minnesota Timberwolves au preluat controlul meciului încă din primul sfert, terminând cu un avantaj de 31-14. Echipa a continuat să mențină presiunea pe tot parcursul jocului, ajungând la 59-40 la pauză și 86-61 la sfârșitul celui de-al treilea sfert. În ultimul sfert, Timberwolves au avut un run de 24-0, consolidându-și victoria într-un meci ale cărui ponturi baschet au fost dezvăluite online de experți ponturi pariuri

  Karl-Anthony Towns și Naz Reid au înregistrat amândoi double-doubles, Towns având 10 puncte și 13 recuperări, iar Reid 10 puncte și 11 recuperări. Rudy Gobert a contribuit și el cu 14 recuperări și 8 puncte. Această dominare defensivă a fost crucială în victorie, limitându-i pe Nuggets la un procentaj de doar 30.2% la aruncări și 19.4% la aruncări de 3 puncte.

NBA: Victoria Minnesotei Timberwolves, 115-70 cu Denver Nuggets, Forțează Un Meci Decisiv
Edwards și McDaniels au fost protagoniștii meciului

Nuggets Joacă Meciul Decisiv pe Teren Propriu

  Pe de altă parte, Denver Nuggets au avut o seară dificilă, cu Nikola Jokic marcând 22 de puncte și având 9 recuperări, dar fără suficient sprijin din partea coechipierilor săi. Aaron Gordon a adăugat 12 puncte și 8 recuperări, în timp ce Jamal Murray a înscris doar 10 puncte, cu un procentaj slab de 4 din 18 la aruncări. Murray a recunoscut: „Am jucat îngrozitor. Trebuie să îmi asum și să folosesc asta ca motivație pentru meciul decisiv în fața fanilor noștri.”

  Victoria convingătoare a Timberwolves le oferă o șansă importantă de a se califica în finala Conferinței de Vest, dar totul se va decide în meciul 7, unde Nuggets vor beneficia de avantajul terenului propriu.

NBA: Victoria Minnesotei Timberwolves, 115-70 cu Denver Nuggets, Forțează Un Meci Decisiv
Edwards forțează meciul decisiv, egalând scorul la 3-3
Taguri