Type to search

Stiri MotorSport

Cine Va Fi Coechipierul lui Bagnaia la Ducati în 2025? Marquez sau Martin?

Avatar of Xpert Bet
Share

Argumentele pro Jorge Martin

  Pe măsură ce sezonul MotoGP avansează, Ducati trebuie să decidă cine va fi coechipierul lui Francesco Bagnaia în 2025. Marc Marquez și Jorge Martin sunt principalii candidați, fiecare având susținători puternici și argumente solide în favoarea lor, conform recentelor predicții motorsport din MotoGP.

  Jorge Martin a impresionat constant în acest sezon, obținând puncte valoroase și conducând clasamentul general cu 129 de puncte, având un avans de 38 de puncte față de Bagnaia și 40 față de Marquez. Aleix Espargaro a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai lui Martin, subliniind că acesta a luptat pentru titlu anul trecut cu o echipă satelit, un lucru fără precedent. „Este cel mai rapid pilot pe pistă, toată lumea vede asta. Pentru mine este clar,” a declarat Espargaro.

  Miguel Oliveira și Pedro Acosta și-au exprimat, de asemenea, susținerea pentru Martin, considerând că este cel mai merituos candicat, potrivit ultimelor ponturi motorsport dezvăluite de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive. Remarcabilă a fost și victoria lui Martin la Marele Premiu al Franței, unde a demonstrat încă o dată abilitățile sale excepționale pe pistă.

Susținerea pentru Marc Marquez

  Marc Marquez, cu opt titluri mondiale la activ, rămâne un candidat puternic pentru echipa Ducati. Performanțele sale recente, inclusiv o revenire spectaculoasă de pe locul 13 pe locul doi la Le Mans, au demonstrat că se adaptează rapid la Desmosedici și rămâne un competitor redutabil. Luca Marini, succesorul lui Marquez la Honda, l-a considerat pe Marc drept candidatul perfect pentru Ducati, subliniind că prezența unui multiplu campion mondial ar întări considerabil echipa Ducati.

  În plus, susținători precum Johann Zarco și Fabio Quartararo au recunoscut că Marquez este rapid și poate aduce valoare echipei Ducati. Zarco și-a exprimat preferința pentru o echipă 100% italiană, dar a recunoscut că decizia este dificilă, având în vedere performanțele și potențialul tuturor candidaților.

  Decizia finală a echipei Ducati este una extrem de importantă, influențând atât dinamica echipei, cât și performanțele viitoare. Cu susținători puternici de ambele părți, rămâne de văzut dacă Ducati va opta pentru tânărul și rapidul Martin sau pentru experimentatul și talentatul Marquez. Până atunci, speculațiile și dezbaterile continuă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial.

Cine Va Fi Coechipierul lui Bagnaia la Ducati în 2025? Marquez sau Martin?
Marquez și Martin
Taguri