Type to search

Stiri NBA

NBA: Bronny James, Determinat Să-și Arate Valoarea la Lakers

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Presiunea și Moștenirea Familiei James

  Bronny James, fiul legendarului LeBron James, este conștient de presiunea și așteptările care vin odată cu numele său. La doar 19 ani, după un singur sezon în NCAA la Universitatea din California de Sud (USC), Bronny a fost selectat în draftul NBA și va juca alături de tatăl său, cel mai bun marcator din istoria ligii și de patru ori campion al competiției, potrivit ultimelor statistici baschet din NBA.

  Bronny a recunoscut că există o presiune amplificată asupra sa, menționând comentariile de pe rețelele sociale care sugerează că nu ar merita această oportunitate. Cu toate acestea, el a declarat că este obișnuit cu astfel de situații și că va reuși să le depășească. „Îmi trăiesc fiecare zi și încerc să nu mă preocup de ce spun alții despre mine,” a spus Bronny la conferința de presă de prezentare.

NBA: Bronny James, Determinat Să-și Arate Valoarea la Lakers
Bronny James când juca pentru USC

Viitorul Echipei Los Angeles Lakers

  La aceeași conferință, antrenorul principal al Lakers, JJ Redick, și managerul general, Rob Pelinka, au subliniat că Bronny și-a câștigat locul în echipă prin muncă asiduă. Redick a lăudat potențialul lui Bronny, evidențiind abilitățile sale în defensivă, atac, și șut, afirmând că tânărul jucător are șansa de a deveni un excelent jucător NBA.

  Bronny va debuta pentru Lakers în Liga de Vară California Classic, împotriva echipei Sacramento Kings, într-un meci ale cărui ponturi baschet vor fi publicate online de experți ponturi pariuri. Acest debut este așteptat cu nerăbdare de fani și de critici deopotrivă, oferindu-i lui Bronny ocazia de a-și demonstra valoarea și de a-și începe propria poveste în NBA.

NBA: Bronny James, Determinat Să-și Arate Valoarea la Lakers
Bronny James prezentând tricoul în care va juca la Lakers
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri