Type to search

Stiri Tenis

Înfrângere Șocantă a Deținătoarei Trofeului și Victorie pentru Djokovic la Wimbledon 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Marketa Vondrousova Eliminată Surprinzător

  Marketa Vondrousova a suferit o înfrângere surprinzătoare, fiind eliminată de spaniola Jessica Bouzas Maneiro cu scorul de 6-4, 6-2. Această înfrângere marchează prima eliminare în prima rundă a unei campioane în exercițiu la Wimbledon din ultimii 30 de ani, potrivit recentelor statistici tenis din circuitul WTA.

  Vondrousova, care a câștigat titlul anul trecut ca jucătoare neclasată, a avut probleme cu nervozitatea încă de la începutul meciului și nu a reușit să își găsească ritmul. În ciuda unei accidentări la șold, ea a refuzat să dea vina pe aceasta pentru înfrângerea suferită, declarând că emoțiile au jucat un rol major în rezultatul final. 

Dezamăgire pentru Andy Murray

  Andy Murray a fost nevoit să se retragă din competiție din cauza unei accidentări, chiar atunci când porțile turneului s-au deschis pentru ziua a doua. Britanicul a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta un chist spinal și nu a reușit să se recupereze complet la timp pentru a concura.

  Cu toate acestea, Murray nu exclude posibilitatea de a participa la proba de dublu alături de fratele său, Jamie, mai târziu în cursul săptămânii. Aceasta ar putea fi ultima sa participare la Wimbledon, având în vedere că intenționează să se retragă după Jocurile Olimpice.

Înfrângere Șocantă a Deținătoarei Trofeului și Victorie pentru Djokovic la Wimbledon 2024
Andy Murray

Djokovic Își Continuă Dominația

  Novak Djokovic a început în forță turneul de la Wimbledon, învingându-l pe cehul Vit Kopriva cu un scor categoric de 6-1, 6-2, 6-2. După o intervenție chirurgicală și retragerea de la Roland Garros, Djokovic a arătat că este în formă maximă, fără semne de probleme la genunchi.

  Sârbul, care a încălcat ușor politica de echipament alb de la Wimbledon purtând o genunchieră gri, a declarat că nu ar fi putut cere un început mai bun pentru acest turneu. Cu o performanță impresionantă, Djokovic își continuă drumul spre cel de-al 25-lea titlu de Grand Slam, confirmând recentele predicții tenis din circuitul ATP.

Evoluții Remarcabile și Eliminări Surpriză

  Pe lângă eliminările notabile, turneul a fost marcat și de câteva performanțe remarcabile. Iga Swiatek, cap de serie numărul unu la feminin, a învins-o pe Sofia Kenin cu 6-3, 6-4, într-un meci disputat sub acoperișul de pe Court One și ale cărui ponturi tenis au fost expuse public de specialiștii în ponturi pariuri sportive. În ciuda dificultăților inițiale, Swiatek a reușit să se impună și să treacă în runda a doua.

  În competiția masculină, rusul Andrey Rublev a fost eliminat de argentinianul Francisco Comesana, fiind cea mai mare surpriză a turneului de până acum. În același timp, Alexander Zverev și Hubert Hurkacz au avansat în runda următoare cu victorii convingătoare. 

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri