Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Napoli vs Como Ponturi Serie A 04.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Napoli vs Como Ponturi Serie A 04.10.24

Napoli vs Como Ponturi

Napoli vs Como Ponturi. Napoli și Como sunt adversare în etapa a 7-a din Serie A, vineri, de la ora 19:30, pe Stadio Diego Armando Maradona. Se impun napoletanii fără probleme sau trupa lui Fabregas produce surpriza?

 

Vezi și Biletul Zilei cu șanse bune de reușită!

Napoli

Logo echipă
  • După un început modest de sezon, Napoli își arată valoarea și a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere, perioadă în care a obținut o remiză și nu mai putin de 5 victorii.
  • Trupa antrenată de Antonio Conte vine după o victorie clară, 2-0 pe teren propriu contra celor de la Monza. Astfel, ”azzurri” au ajuns la 4 victorii în primele 6 etape.
  • În prezent, Napoli este pe primul loc în Serie A, cu 13 puncte, având doar o lungime peste locul secund, ocupat de Juventus.
  • De menționat că Napoli a câștigat toate meciurile disputate pe teren propriu. Se impune și cu cei de la Como?

 

Echipă probabilă Napoli: Caprile – Di Lorenzo, Buongiorno, Rrahmani, Olivera – Anguissa, McTomminay, Lobotka – Politano, Lukaku, Kvaratskhelia

Como

Logo echipă
  • Nou promovata Como a început slab sezonul, iar în primele 4 etape din Serie A nu a câștigat nici măcar un joc. În prezent, situația s-a schimbat, iar trupa lui Cesc Fabregas vine după două victorii consecutive: 3-2 atât cu Atalanta, cât și cu Hellas Verona.
  • Echipa gazdă se află doar pe locul 10 în campionat, cu 8 puncte. Cu siguranță, obiectivul este salvarea de la retrogradare, lotul nu le permite mai mult.
  • În mod surprinzător, Como a câștigat ultimele 3 dueluri directe cu Napoli. Totuși, ultima întâlnire datează din 2004. Crezi că poate Como produce surpriza?

 

 

Echipă probabilă Como: Audero – Van der Brempt, Kempf, Dossena, Moreno – Perrone, Roberto – Strefezza, Paz, Fadera – Cutrone

Alte ponturi:

Napoli vs Como Ponturi

1 pauză/1 final @ 2.10

Napoli este pe val și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că va avea fanii de partea sa. E adevărat, Como este pe o pantă ascendentă, dar nu cred că are acum resursele necesare pentru a pleca cu punct/puncte de pe Stadio Diego Armando Maradona.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri