Type to search

Stiri Ligue 1

Nantes vs. Lens: Bătălia pentru Puncte în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share

Nantes, în Căutarea Primului Succes în 2024

  La jumătatea sezonului, Nantes se confruntă cu o perioadă dificilă, fiind fără victorie în ultimele cinci meciuri, conform recentelor statistici fotbal din Franța. Cu un atac în dificultate și o poziție fragilă în clasament, echipa lui Jocelyn Gourvennec caută disperată prima victorie din 2024 împotriva lui Lens.

  Nantes se confruntă cu probleme în marcarea golurilor, având unul dintre cele mai slabe atacuri din Ligue 1. „Les Canaris” au avut în ultimele meciuri dificultăți în a înscrie în poarta adversă, iar această întâlnire devine crucială pentru a inversa acest trend negativ.

Nantes vs. Lens: Bătălia pentru Puncte în Ligue 1
Jocelyn Gourvennec

Lens, Continuarea Succeselor după Un Început de An Bun

  Lens vine cu încredere la Nantes după ce a obținut prima victorie în campionat în acest an, 2-0 împotriva lui Toulouse. Sub conducerea lui Franck Haise, echipa se bazează pe soliditatea defensivei și aspiră să urce în clasamentul Ligue 1 pentru a obține un loc în competițiile europene, conform celor mai noi pronosticuri fotbal din Franța.

  Lens își propune să continue seria pozitivă în fața unei echipe Nantes în căutarea formei pierdute. În schimb, Lens aduce soliditate în apărare, menținând poarta intactă în nouă din ultimele 13 meciuri de campionat. Cu Lens neînvinsă în ultimele patru întâlniri cu Nantes, se prefigurează o luptă interesantă între două echipe cu ambiții diferite în acest sezon.

Nantes vs. Lens: Bătălia pentru Puncte în Ligue 1
Franck Haise

Alinieri Probabile și Absențe Notabile

  Cu absențe notabile în ambele tabere, alinierile probabile vor fi cruciale. Nantes speră la revenirea unor jucători cheie, inclusiv a golgheterului Mostafa Mohamed. În același timp, Lens se bazează pe performanțele recente ale lui David Costa și Andy Diouf, marcatori în ultima lor victorie, ale cărei ponturi Ligue 1 au fost accesibile pe site-urile unor experți pariuri sportive.

Formații probabile

  Nantes:

Lafont; Amian, Pallois, Zeze, Duverne; Sissoko, Augusto, Chirivella; Ganago, Kadewere, Mollet

  Lens:

Samba; Sotoca, Aguilar, Danso, Medina, Chavez; Diouf, El Aynaoui, Costa; Said, Wahi

Taguri

Lasa un comentariu