Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Montpellier vs Marseille Ponturi Ligue 1 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Montpellier vs Marseille Ponturi Ligue 1 20.10.2024

Montpellier vs Marseille Ponturi

Montpellier vs Marseille Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 8-a din Ligue 1. Partida se va juca duminică, de la ora 21:45. Se anunță o partidă extrem de interesantă pe Stade de la Mosson, iar noi ne așteptăm la multe goluri. Mai jos găsiți Ponturi Montpellier vs Marseille oferite de experții XpertBet.

 

Vezi cele mai tari Ponturi Pariuri Azi pe site!

Analiză și Statistici

  • Montpellier are un început dezastruos de sezon, iar după 7 etape este penultima în Ligue 1. În acest timp, gazdele au înregistrat o victorie, o remiză și nu mai puțin de 5 îngrângeri.
  • De partea cealaltă, Marseille este pe podium în Ligue 1, respectiv locul 3, cu 14 puncte acumulate în 7 runde. 
  • OM nu este în cea mai bună formă înainte de acest joc, fiind fără succes de două etape. Nici Montpellier nu arată grozav, având 5 eșecuri în precedentele 6 partide.
  • Marseille domină clar duelruiel directe cu Montpellier, fiind fără eșec în ultimele 11 întâlniri (6 victorii și 5 remize).

Alte ponturi:

Montpellier vs Marseille

ambele echipe marchează @ 1.50

Se anunță un duel spectaculos, cu multe goluri, asta pentru că sunt două echipe care înscriu constant, care practică un fotbal ofensiv și care au jucători de calitate în atac. De altfel, în ultimele partide directe am avut parte de meciuri cu multe reușite.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri