Type to search

Stiri Diverse

Milan Strălucește în Cupa Italiei: Victoria Clară cu Cagliari

Avatar of Xpert Bet
Share

O Echipă Tânără și Dinamică Conduce Milan spre Victorie

  AC Milan a continuat seria pozitivă de meciuri fără înfrângere, obținând o victorie convingătoare, 4-1, împotriva lui Cagliari, și astfel avansând în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Antrenorul Stefano Pioli a făcut o alegere îndrăzneață, aliniind o echipă plină de tineri talentați precum Romero, Traore și Simic, dintre care s-a distins Alex Jimenez.

  Fost jucător al academiei Real Madrid, Jimenez a debutat pentru rossoneri ca fundaș stânga, jucând impresionant și câștigând admirația suporterilor. Alături de el, Theo Hernandez s-a adaptat bine ca fundaș central, contribuind esențial la succesul echipei.

Milan Strălucește în Cupa Italiei: Victoria Clară cu Cagliari
Alex Jimenez

Jovic și Leao, Virtuozii Atacului Milanez

  Meciul a fost dominat de Milan, cu Luka Jovic într-o formă excepțională. Jovic a deschis scorul în minutul 29, finalizând o acțiune inițiată de Adli și continuată de Theo. Tot sârbul a marcat și al doilea gol al echipei, ajungând la cinci goluri pentru Milan, toate înscrise începând cu luna decembrie. 

  În debutul părții a doua, Jimenez și Traore au contribuit la al treilea gol al Milanului, în timp ce Radunovic, portarul lui Cagliari, nu a putut împiedica acest gol. În ultima jumătate de oră, Milan a gestionat avantajul cu calm, cu Leao și Pulisic aducând prospețime în atac. Jimenez a fost înlocuit și ovationat în minutul 80.

  Cagliari a reușit să marcheze golul de onoare în minutul 87 dar Milan a închis scorul la 4-1 prin Leao, cu patru minute înainte de final. În sferturile de finală, Milan se va confrunta cu învingătoarea dintre Atalanta și Sassuolo.

Milan Strălucește în Cupa Italiei: Victoria Clară cu Cagliari
Jovic și Leao
Taguri

Lasa un comentariu