Type to search

Stiri Premier League

Mikel Arteta Vrea un Jucător de la Manchester United la Arsenal

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Marcus Rashford, pe Radarul lui Arteta

  Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, este interesat de Marcus Rashford, atacantul de la Manchester United, pentru o posibilă mutare în această vară. Deși Rashford a fost exclus din lotul provizoriu al Angliei pentru Euro 2024, Arteta a vorbit cu el pentru a-i evalua interesul în a se alătura echipei de pe Emirates, conform unor ponturi fotbal dezvăluite de presa engleză.

  Rashford, care a avut o performanță impresionantă în sezonul trecut cu 30 de goluri și 10 pase decisive, a suferit o regresie în sezonul 2023-24, înregistrând doar 8 goluri și 5 pase decisive în 43 de meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal din Premier League. În plus, el a avut și probleme disciplinare, fiind absent de la un antrenament după o noapte petrecută într-un club din Dublin, ceea ce a dus la o scurtă absență din echipă.

  Cu toate acestea, Rashford a fost titular în finala Cupei Angliei câștigată împotriva lui Manchester City. În ciuda dorinței sale de a rămâne la Manchester United, raportul dintre Arteta și Rashford sugerează că există un interes reciproc pentru transfer. Totuși, un eventual transfer ar depinde de dorința lui Manchester United de a negocia cu unul dintre rivalii săi din Premier League, ceea ce face mutarea puțin probabilă. 

Problemele Transferului lui Rashford la Arsenal

  Transferul lui Marcus Rashford la Arsenal ar fi complicat, având în vedere că Manchester United ar trebui să fie dispusă să facă afaceri cu unul dintre principalele cluburi contracandidate la titlu în Premier League, așa cum arată ultimele predicții fotbal din Anglia. Deși Paris Saint-Germain a fost anterior interesată de Rashford, acum se concentrează pe Khvicha Kvaratskhelia de la Napoli. Arteta are o reputație de a revitaliza carierele jucătorilor, așa cum a făcut cu Kai Havertz, și este posibil să poată face același lucru și cu Rashford.

  De obicei, Rashford joacă cel mai bine pe partea stângă, acolo unde Arsenal are deja concurență între Leandro Trossard și Gabriel Martinelli. Prioritatea pentru Arsenal este aducerea unui nou atacant central, iar Rashford a avut dificultăți în a juca pe post de vârf de atac. În plus, Arsenal caută urgent o extremă dreapta, un mijlocaș central și un portar, astfel încât urmărirea unui transfer pentru Rashford ar putea să nu fie cea mai logică mișcare din punct de vedere strategic și financiar.

Mikel Arteta Vrea un Jucător de la Manchester United la Arsenal
Rashford este dorit la Arsenal de managerul Mikel Arteta
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri