Type to search

Stiri Diverse

Middlesbrough vs Chelsea: Duel în Semifinalele Cupei EFL

Avatar of Xpert Bet
Share

Middlesbrough: Pregătiri în Plină Evoluție

  Middlesbrough se îndreaptă spre semifinala Cupei EFL după o înfrângere cu Aston Villa în FA Cup. Cu toate acestea, antrenorul Michael Carrick a rămas optimist, având în vedere că echipa sa a rezistat până în minutul 87 împotriva lui Villa.

  Ocupând o poziție intermediară în Championship, Middlesbrough a avut o prestație remarcabilă în actualul sezon al Cupei EFL, învingând echipe ca Huddersfield Town și Port Vale.

  Deși au suferit și unele înfrângeri pe teren propriu în această competiție, Middlesbrough a demonstrat un atac puternic, avansând din acest punct de vedere față de ultimele trei semifinale EFL Cup pe care le-a jucat.

  Ambele echipe se confruntă cu absențe semnificative. Carrick va fi nevoit să trimită primul unsprezece pe teren fără Morgan Rogers, suspendat, și nu va putea dispune de mulți jucători absenți din cauza obligațiilor internaționale sau a accidentărilor.

Middlesbrough vs Chelsea: Duel în Semifinalele Cupei EFL
Michael Carrick

Chelsea: În Căutarea Continuării Succeselor

  Chelsea, sub conducerea lui Mauricio Pochettino, a obținut o victorie impresionantă cu 4-0 împotriva lui Preston, datorită jucătorilor precum Armando Broja și Thiago Silva. Echipa se pregătește pentru a ajunge în finala Cupei EFL pentru a patra oară în ultimii șapte ani.

 Cu toate că au fost învinși în unele meciuri în deplasare în această competiție, Chelsea a obținut victorii importante acasă și speră să continue această formă bună. De asemenea, echipa londoneză are un istoric favorabil împotriva lui Middlesbrough, cu nouă victorii consecutive, inclusiv un succes în finala Cupei EFL din 1997-98.

  Chelsea se confruntă și ea cu o serie de probleme de lot, inclusiv absența lui Christopher Nkunku și Nicolas Jackson, alături de mai mulți jucători accidentați. În ciuda acestor provocări, ambele echipe se așteaptă să prezinte formații puternice pentru această confruntare decisivă, ale cărei ponturi bune ale experților în pariuri sportive au fost deja dezvăluite.

Middlesbrough vs Chelsea: Duel în Semifinalele Cupei EFL
Mauricio Pochettino

Formații probabile

  Middlesbrough:

Glover; Van den Berg, Clarke, Fry, Bangura; Howson, Barlaser; Jones, Crooks, Latte Lath; Coburn

  Chelsea:

Petrovic; Gusto, Disasi, Silva, Colwill; Gallagher, Fernandez; Madueke, Palmer, Sterling; Broja

Taguri

Lasa un comentariu