Type to search

Stiri Diverse

Michael Olise A Semnat cu Bayern Munchen pentru 60 Milioane de Euro

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Transfer de Impact pentru Bayern Munchen

  Bayern Munchen a anunțat semnătura atacantului Michael Olise de la Crystal Palace. În vârstă de 22 de ani, Olise se alătură echipei de pe Allianz Arena pentru o sumă raportată de 53 milioane de euro plus 7 milioane de euro în bonusuri, cu o clauză de revânzare inclusă.

  Potrivit unor ponturi fotbal dezvăluite de presa germană, jucătorul francez a semnat un contract pe cinci ani, valabil până în iunie 2029. După ce a trecut cu succes de vizita medicală în Bavaria, Olise devine a doua achiziție a echipei sub noul antrenor Vincent Kompany, după sosirea fundașului Hiroki Ito.

  Olise a impresionat în perioada petrecută la Crystal Palace, marcând 16 goluri și oferind 25 de pase decisive în trei ani. Cu toate că sezonul 2023-24 a fost marcat de accidentări, Olise a reușit să contribuie cu 10 goluri și 6 pase decisive în 19 meciuri de Premier League, potrivit ultimelor statistici fotbal din Anglia.

Michael Olise A Semnat cu Bayern Munchen pentru 60 Milioane de Euro
Michael Olise

Interes Major Venit de la Cluburi Mari

  Performanțele lui Olise au atras atenția mai multor cluburi de top din Anglia și Europa, inclusiv Chelsea, Newcastle United, Manchester United, Manchester City și Arsenal. Cu toate acestea, Bayern Munchen a câștigat cursa pentru semnătura sa, confirmând recentele predicții fotbal din Germania.

  Olise a explicat ce l-a atras să facă acest transfer semnificativ în Germania: „Discuțiile cu FC Bayern au fost foarte pozitive și sunt foarte fericit să joc acum pentru un club atât de mare. Este o provocare mare și exact asta căutam.”

  Directorul sportiv al lui Bayern, Christoph Freund, a adăugat: „Michael este rapid, tehnic, o amenințare la poartă și foarte versatil în atac. Statisticile lui de goluri și pase decisive sunt deja remarcabile. La vârsta de 22 de ani, Michael este deja foarte avansat, dar și flămând de succes și are mult potențial.”

Michael Olise A Semnat cu Bayern Munchen pentru 60 Milioane de Euro
Olise în acțiune

Perspective Viitoare și Recunoaștere

  Max Eberl, membru al consiliului sportiv al lui Bayern, a continuat: „Michael Olise este un jucător care poate face diferența și a atras un interes mare cu stilul său de joc. Vrem un nou impuls în echipa noastră, energie nouă, idei noi – de asta avem nevoie de jucători ca Michael Olise.”

  Crystal Palace i-a urat succes lui Olise în noua sa aventură. Președintele clubului, Steve Parish, a declarat: „Suntem foarte mândri de realizările lui Michael la Crystal Palace, un club unde s-a dezvoltat enorm ca jucător. Respectăm dorința lui de a se testa la cel mai înalt nivel al fotbalului mondial și îi dorim mult succes la Bayern Munchen.”

  Înainte de a îmbrăca tricoul lui Bayern, Olise își va concentra atenția asupra reprezentării Franței la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, ceea ce înseamnă că probabil va lipsi de la majoritatea pregătirilor de pre-sezon ale lui Bayern. Sezonul 2024-25 al lui Bayern va începe cu un meci în Cupa Germaniei împotriva echipei SSV Ulm pe 16 august, urmat de primul meci din Bundesliga împotriva lui VfB Wolfsburg, opt zile mai târziu.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri