Type to search

Stiri Tenis

Alcaraz și Sinner Continuă Drumul Lor Spre Glorie la Wimbledon

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Carlos Alcaraz Avansează În Forță

  Carlos Alcaraz, campionul en-titre al Wimbledon, continuă să impresioneze, avansând în sferturile de finală după o victorie cu 6-3 6-4 1-6 7-5 împotriva lui Ugo Humbert. Alcaraz, care a câștigat recent și French Open, visează la a completa „Channel Slam”, un titlu care reflectă triumful atât în Franța, cât și în Marea Britanie.

  Spaniolul și-a arătat mulțumirea pentru evoluția sa constantă: „Cred că joc din ce în ce mai bine cu fiecare meci pe care îl disput”, a declarat Alcaraz. În turul următor, el se va confrunta cu americanul Tommy Paul, care a trecut de Roberto Bautista Agut cu 6-2 7-6(3) 6-2, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  De asemenea, Alcaraz a evitat un alt meci de cinci seturi, după ce a fost forțat să joace distanța completă împotriva lui Frances Tiafoe în runda precedentă. Încrederea și confortul său pe teren sunt evidente, fiind capabil să livreze puncte și lovituri de calitate.

Jannik Sinner - Drumul Spre Semi-Finale

  Jannik Sinner, numărul unu mondial, și-a demonstrat abilitatea și rezistența printr-o victorie impresionantă cu 6-2 6-4 7-6(9) împotriva americanului Ben Shelton, confirmând recentele predicții tenis din circuitul ATP. „Sunt fericit de cum am gestionat situația,” a spus Sinner, care a reușit să neutralizeze serviciile puternice ale adversarului său.

  Următorul său adversar este rusul Daniil Medvedev, pe care l-a învins în ianuarie pentru a câștiga primul său titlu de Grand Slam la Australian Open. Medvedev a avansat în sferturi după ce Grigor Dimitrov s-a retras din meci din cauza unei accidentări. Dacă Sinner va continua să joace la același nivel, ar putea avea o revanșă cu Alcaraz în semifinale, reeditând întâlnirea lor din semifinala de la Roland Garros.

Surprize și Dezamăgiri la Secțiunea Feminină

  Turneul feminin a adus câteva surprize majore, inclusiv eliminarea favoritei Emma Raducanu, ultima speranță a britanicilor, de către Lulu Sun, care a venit din calificări și a câștigat cu 6-2 5-7 6-2. De asemenea, Coco Gauff, campioana de la US Open, a fost învinsă categoric de Emma Navarro cu 6-4 6-3.

  Într-un alt meci, Donna Vekic a trecut de Paula Badosa cu 6-2 1-6 6-4, într-un meci afectat de numeroase întreruperi din cauza ploii. Un alt moment notabil a fost avansarea italiencei Jasmine Paolini, după retragerea lui Madison Keys din cauza unei accidentări. Paolini a declarat că, deși nu a fost ușor să termine meciul astfel, este bucuroasă să se afle în sferturile de finală la Wimbledon.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri