Type to search

Stiri Diverse

Messi Se Apropie de Recordul lui Cristiano Ronaldo, în Drum Spre Trofeul Copa America 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Messi: Bornă Depășită și Contribuție Decisivă

  Lionel Messi a atins un nou prag în cariera sa, contribuind decisiv la victoria Argentinei cu 2-0 împotriva Canadei în semifinalele Copa America 2024. Cu această ocazie, Messi a înscris pentru a 109-a oară pentru echipa națională, depășindu-l pe Ali Daei din Iran și devenind al doilea cel mai mare marcator din istoria fotbalului internațional masculin.

  Deși nu a marcat în primele patru meciuri ale turneului și a fost rezervă în ultima partidă din grupe împotriva naționalei din Peru, Messi a jucat 90 de minute în victoria contra Ecuadorului în optimi, unde a ratat un penalty, dar a rămas titular pentru semifinala împotriva Canadei, meci ale cărui ponturi bune au fost dezvăluite online de experți ponturi pariuri.

  Primul gol al Argentinei a venit în minutul 22, când Julian Alvarez a fructificat pasa perfectă a lui Rodrigo de Paul. Al doilea gol a fost marcat de Messi, în minutul 51, când șutul lui Enzo Fernandez a fost deviat în poartă de atacantul de 37 de ani. Acest gol l-a adus pe Messi la un total de 109 goluri internaționale, depășind recordul lui Daei și continuând să se apropie de recordul de 130 de goluri al lui Cristiano Ronaldo.

Rivalitatea cu Cristiano Ronaldo

  În timp ce Messi a atins acest prag impresionant, rivalul său de lungă durată, Cristiano Ronaldo, deține încă recordul absolut de 130 de goluri internaționale pentru Portugalia. Cu toate acestea, Ronaldo nu a reușit să marcheze niciun gol la Euro 2024, exceptând loviturile de departajare. Deși mulți se așteptau ca Ronaldo să se retragă din echipa națională după Euro 2024, jucătorul de 39 de ani a sugerat că ar putea continua să joace pentru Portugalia pentru o perioadă mai lungă.

  Posibilitatea ca Ronaldo să participe la Cupa Mondială din 2026 rămâne incertă, dar Messi, care va avea 39 de ani atunci, este de așteptat să joace și el în acel turneu, probabil ultimul său la nivel internațional. Messi a recunoscut că se apropie de finalul carierei sale internaționale și a subliniat importanța de a se bucura de aceste momente.

Messi Se Apropie de Recordul lui Cristiano Ronaldo, în Drum Spre Trofeul Copa America 2024
Cristiano Ronaldo

Pregătiri pentru Finala Copa America

  Argentina va înfrunta Uruguay sau Columbia în finala Copa America 2024, care va avea loc sâmbătă la Hard Rock Stadium din Florida. Antrenorul Lionel Scaloni și echipa sa au reușit să atingă această fază a competiției datorită contribuțiilor esențiale ale jucătorilor cheie, precum Messi și Julian Alvarez. Victoria împotriva Canadei a fost marcată de un joc colectiv solid și de capacitatea de a profita de oportunitățile create.

  Messi, conștient de semnificația momentului, a declarat după meci că este conștient de faptul că acestea sunt ultimele sale bătălii pe terenul de fotbal. El a încurajat echipa și fanii să se bucure de fiecare moment, subliniind că nu este ușor să ajungi într-o nouă finală de Copa America. Declarațiile sale reflectă determinarea și pasiunea care l-au caracterizat de-a lungul carierei sale ilustre.

Messi Se Apropie de Recordul lui Cristiano Ronaldo, în Drum Spre Trofeul Copa America 2024
Lionel Messi în acțiune
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri