Type to search

Stiri La Liga

Memphis Depay Aduce O Victorie de Ultim Moment Pentru Atletico Madrid

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominare Atletico: Golul lui Mandava Deschide Scorul

  Atletico Madrid a dominat meciul încă de la început, chiar dacă Simeone a decis să odihnească câțiva jucători cheie. Apărătorul Reinildo Mandava a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă în minutul 35, după o lovitură liberă executată excelent de Rodrigo Riquelme. Cu toate acestea, scorul a fost egalat în prima repriză de către Alvaro Garcia.

  Diego Simeone a făcut patru schimbări la începutul celei de-a doua reprize, aducându-i pe Griezmann, De Paul, Molina și Lino pentru a da echipei un impuls în ofensivă. Cu toate acestea, Atletico a avut dificultăți să găsească golul victoriei în cea mai mare parte a reprizei secunde, contrar ultimelor pronosticuri fotbal făcute înainte de meci de experții în pariuri sportive.

Memphis Depay Aduce O Victorie de Ultim Moment Pentru Atletico Madrid
Reinildo Mandava

Golul Hotărâtor al lui Depay: Victorie în Ultimul Moment

  Memphis Depay a crezut că a marcat golul victoriei în minutul 83, dar acesta a fost anulat după o analiză VAR. Totuși, în minutele de prelungire a partidei, Griezmann l-a găsit pe Depay în careu, iar atacantul olandez a reacționat rapid, asigurând victoria cu un șut imparabil, bucurând majoritatea pariorilor care mizaseră pe acele ponturi bune publicate de experții pariurilor sportive

  Cu meciuri numeroase disputate într-un interval scurt de timp, nivelul echipei a scăzut, dar Atletico Madrid a obținut cele trei puncte. Simeone, deși ar fi vrut o evoluție diferită, este mulțumit de rezultatul pozitiv și de faptul că echipa sa a reușit să obțină trei victorii consecutive, în ciuda programului încărcat.

Memphis Depay Aduce O Victorie de Ultim Moment Pentru Atletico Madrid
Alvaro Garcia
Taguri

Lasa un comentariu