Type to search

Stiri Euro 2024

Matteo Darmian: Surpriza Italiei Pregătită de Spaletti pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Adaptarea la O Nouă Formație Tactică

  În așteptarea Euro 2024, selecționerul Italiei, Luciano Spalletti, ar putea utiliza o formație cu trei fundași, ceea ce ar putea duce la o selecție surprinzătoare în echipa de start: Matteo Darmian de la Inter Milano. Chiar dacă Spalletti a folosit de obicei sisteme defensive cu patru jucători pe parcursul carierei sale, el ar putea adopta această abordare cu trei apărători, pentru a se alinia cu cele mai bune echipe din Serie A care folosesc cu succes această configurație.

  Recenta campioană în Serie A, Inter Milano, și câștigătoarea Europa League, Atalanta, au utilizat această configurație timp de mulți ani, iar jucătorii lor sunt obișnuiți cu astfel de sisteme. Spalletti va dori să folosească această experiență pentru a asigura o apărare solidă la Euro 2024. În meciurile amicale din martie împotriva Venezuelei și Ecuadorului, ale căror ponturi fotbal au fost publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive, Spalletti a experimentat această formație, rotind șase fundași centrali diferiți pentru a găsi cea mai bună combinație.

Matteo Darmian: Surpriza Italiei Pregătită de Spaletti pentru Euro 2024
Luciano Spaletti

Darmian: Un Posibil Titular Surpriză pentru Italia

  Matteo Darmian ar putea fi surpriza acestui Euro 2024 pentru Italia, având în vedere performanțele sale recente și adaptabilitatea la sistemul cu trei fundași. Deși Giovanni Di Lorenzo și Darmian par principalii candidați pentru poziția din dreapta apărării, Darmian a arătat mai multă încredere în această formație în comparație cu Di Lorenzo, datorită experienței sale sub conducerea lui Simone Inzaghi la Inter, unde a alternat între fundaș dreapta și fundaș central. 

  În ciuda campaniei dificile a lui Di Lorenzo la Napoli, Darmian pare cel mai probabil să completeze linia defensivă alături de Alessandro Bastoni și Francesco Acerbi. Revenit în echipă după ce a fost achitat de acuzațiile de rasism, Acerbi este așteptat să fie titular incontestabil. Deși Darmian a avut doar trei titularizări în opt meciuri sub conducerea lui Spalletti, experiența și cunoștințele sale despre postul său îl fac un candidat solid pentru meciul de debut al Italiei împotriva Albaniei, pe 15 iunie.

  Conform recentelor predicții fotbal din peninsulă, Italia va începe pregătirile la Coverciano pe 31 mai, când Spalletti va ține prima conferință de presă înainte de Euro 2024. Azzurri vor juca meciuri amicale împotriva Turciei și Bosniei Herțegovina înainte de a zbura în Germania, oferind astfel indicii mai precise despre deciziile tactice ale antrenorului Spalletti.

Matteo Darmian: Surpriza Italiei Pregătită de Spaletti pentru Euro 2024
Matteo Darmian
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri