Type to search

Stiri Ligue 1

Marseille Dezamăgește în Reluarea Ligue 1: Doar 1-1 cu Strasbourg

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Început Promițător, Dar Final Dezamăgitor pentru Marseille

  La revenirea în Ligue 1, Marseille a deschis rapid scorul cu un gol semnat de Samuel Gigot din pasa lui Vitinha, dar entuziasmul s-a transformat în frustrare. Echipa lui Gennaro Gattuso, afectată de absențe importante, s-a retras și a cedat în ultimele momente ale jocului, Strasbourg reușind să egaleze.

  După deschiderea scorului în minutul 2, se aștepta ca Marseille să își impună jocul, dar echipa s-a retras și a lăsat inițiativa adversarilor. Kevin Gameiro a fost aproape de gol, portarul gazdelor, Pau Lopez salvând la frumosul șut al acestuia, însă Marseille a părut vulnerabilă în fața atacurilor oaspeților.

  Chiar dacă Jordan Veretout a avut o ocazie clară în partea secundă, încercare blocată de apărătorul Marvin Senaya, controlul jocului a revenit oaspeților, chiar dacă mult timp a rămas ineficient.

Marseille Dezamăgește în Reluarea Ligue 1: Doar 1-1 cu Strasbourg
Samuel Gigot

Revenirea lui Strasbourg: Suflet și Determinare

  În ultimele momente ale meciului, Strasbourg a demonstrat reziliență și hotărâre. Într-un ultim efort, tânărul Jeremy Sebas a egalat cu o lovitură precisă în minutul 90+1, aducând un punct important pentru echipa sa. Performanța lor agresivă și consecvența în a-și crea șanse indică o echipă care nu se dă bătută ușor.

  Faptul că Strasbourg a lovit bara prin Dilane Bakwa și a fost aproape de a obține victoria în timpul adițional, a adăugat dramatism și tensiune finalului de meci. Jucătorii lui Patrick Vieira ar fi putut profita mai bine de un ultim contraatac, dar punctul obținut împotriva lui Marseille este cu siguranță o recompensă binevenită pentru perseverența lor. 

  Marseille a început anul sub huiduielile fanilor de pe Velodrome, iar noul an va aduce cu sine multiple provocări și incertitudini, mai ales având în vedere absențele semnificative din echipă și finalul nefericit al acestui meci, ale cărui ponturi bune au fost fructificate de fanii inspirați ai pariurilor sportive.

Marseille Dezamăgește în Reluarea Ligue 1: Doar 1-1 cu Strasbourg
Jeremy Sebas
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu