Type to search

Stiri Premier League

Manchester United Învinsă de Nottingham Forest: O Luptă Continuă Până la Fluierul Final

Avatar of Xpert Bet
Share

Moment Istoric pentru Nottingham Forest

  Manchester United a suferit o înfrângere dureroasă sâmbătă, pe terenul lui Nottingham Forest, cu scorul de 1-2. Această partidă a marcat un moment semnificativ pentru gazde, care au obținut prima lor victorie în Premier League împotriva lui United din 1994 și prima victorie acasă din era Premier League. Golurile decisive ale lui Nicolas Dominguez și Morgan Gibbs-White au asigurat punctele necesare pentru Forest, într-un meci plin de entuziasm pe City Ground.

  Erik ten Hag, antrenorul oaspeților, se confruntă cu dificultăți majore, echipa sa aflându-se pe locul șapte, cu 31 de puncte acumulate în 20 de jocuri. Aceasta este a 14-a înfrângere a sezonului pentru United, un record negativ care nu a mai fost atins din sezonul 1930-31. „Rezultatul este clar. Este dezamăgitor,” a declarat Ten Hag pentru BBC. „Înfrângerea nu a fost necesară. Am pierdut în prima repriză. Nu am fost suficient de energici sau nu am investit suficient,” a continuat el.

Manchester United Învinsă de Nottingham Forest: O Luptă Continuă Până la Fluierul Final
Dominguez după înscrierea golului

Manchester United: Luptă și Dezamăgire

  Într-o declarație pentru Sky Sports, autorul golului victoriei gazdelor, Morgan Gibbs-White și-a exprimat aprecierea față de noul antrenor Nuno Espirito Santo, spunând: „Am avut câteva performanțe bune ca echipă și el ne-a mulțumit pentru încrederea în planul său de joc. Te face să vrei să joci și mai mult pentru el.”

  De cealaltă parte, jucătorii lui United au fost vizibil dezamăgiți. Christian Eriksen, mijlocașul echipei United, a subliniat sentimentul de dezamăgire, menționând că obiectivul era să câștige trei puncte și că este cu siguranță dezamăgitor să plece fără niciun punct. „Lucrurile se vor vindeca și vor deveni mai bune. Există doar un drum înainte și acela este să muncim din greu.”

  Manchester United, care venea după o victorie cu 3-2 acasă cu Aston Villa de Boxing Day, a arătat inconsistență și sâmbătă, întâmpinând dificultăți atât în atac, cât și în apărare. Golul egalizator al lui Marcus Rashford în minutul 78 a fost o satisfacție de scurtă durată, deoarece Gibbs-White a marcat rapid un gol superb.

Manchester United Învinsă de Nottingham Forest: O Luptă Continuă Până la Fluierul Final
Morgan Gibbs-White (10) în acțiune

Impactul și Consecințele Rezultatului

  Această victorie înseamnă că Forest, care a câștigat două meciuri consecutive pentru prima dată în acest sezon, este acum pe locul 15, cu 20 de puncte după 20 de meciuri, situându-se la cinci puncte de zona retrogradării.

  Pentru United, acest meci reprezintă o altă lovitură grea într-un sezon plin de provocări, echipa fiind deja eliminată din Europa și din Cupa Ligii. United a ratat mai multe șanse de a egala spre sfârșitul meciului, inclusiv un șut deviat al lui Bruno Fernandez în ultimele secunde, care a trecut puțin peste poartă. 

Taguri

Lasa un comentariu