Type to search

Stiri Diverse

Manchester United în Cursa pentru Semnătura lui Joshua Zirkzee

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Termen Limită Apropiat pentru Transferul lui Zirkzee

  Manchester United trebuie să obțină semnătura lui Joshua Zirkzee înainte de mijlocul lunii august pentru a activa clauza de eliberare de 40 milioane de euro din contractul său cu Bologna. Olandezul a devenit ținta principală a clubului englez în această vară, în încercarea de a aduce concurență pentru Rasmus Hojlund în sezonul următor. Potrivit expertului în transferuri, Fabrizio Romano, taxa de reziliere de €40m este valabilă doar până la jumătatea lunii august.

  AC Milan a ajuns deja la un acord privind termenii personali cu Zirkzee, iar Arsenal este, de asemenea, interesată de fostul tânăr jucător al lui Bayern Munchen. Un raport recent a susținut că Man United aștepta să-l vândă pe Mason Greenwood înainte de a-l aduce Zirkzee, dar acum ar putea fi forțați să accelereze achiziția, conform recentelor predicții fotbal europene.

Manchester United în Cursa pentru Semnătura lui Joshua Zirkzee
Zirkzee, jucător de bază la Bologna

Concurență Pe Piața Transferurilor și Alte Opțiuni

  Potrivit unor ponturi fotbal dezvăluite de presa britanică, Manchester United monitorizează și alți atacanți pentru a-și îmbunătăți lotul. Jonathan David de la Lille este legat de o mutare pe Old Trafford, iar internaționalul canadian este așteptat să părăsească clubul francez în această vară, având în vedere că contractul său expiră în iunie. Ivan Toney de la Brentford, care își termină contractul vara viitoare, este, de asemenea, pe lista de atacanți a lui Man United.

  Pe lângă aceștia, Youssef En-Nesyri de la FC Sevilla și Matheus Cunha de la Wolverhampton au fost, de asemenea, legați de posibile transferuri către echipa lui Erik ten Hag. Totuși, Zirkzee pare să fie ținta principală în acest moment, iar următoarele zile vor fi cruciale pentru a vedea cum evoluează situația. Atacantul de 23 de ani a impresionat la Bologna de la mutarea sa din Bayern în vara anului 2022, marcând 14 goluri și oferind nouă pase decisive în 58 de apariții, potrivit recentelor statistici fotbal italiene.

  Manchester United are nevoie să acționeze rapid pentru a-și asigura semnătura lui Zirkzee, deoarece Bologna ar putea cere un preț mai mare dacă taxa de reziliere nu este activată la timp. Piața atacanților este una dificilă în această vară, cu multe cluburi majore dorind să își îmbunătățească linia de atac, dar opțiunile de calitate sunt limitate.

Manchester United în Cursa pentru Semnătura lui Joshua Zirkzee
Zirkzee în acțiune
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri