Type to search

Stiri Premier League

Manchester City Vizează Apropierea de Lider în Premier League Înfruntând Newcastle

Avatar of Xpert Bet
Share

Newcastle United: În Căutarea Formei Pierdute

  După trei înfrângeri consecutive la finalul anului 2023 și o înfrângere împotriva lui Liverpool, Newcastle a revenit la victorii cu un 3-0 în Cupa FA împotriva rivalilor de la Sunderland. Antrenorul Eddie Howe a fost forțat abia să aleagă un prim unsprezece din cauza crizei de jucători accidentați ai echipei.

  Cu acest rezultat, Newcastle se pregătește pentru meciul cu Manchester City, având amintiri bune de la ultima întâlnire, când au învins cu 1-0 în Cupa EFL. Cu toate acestea, în Premier League, Newcastle a avut mereu dificultăți împotriva lui City, înregistrând o singură victorie în ultimele 32 de meciuri.

  În plus, managerul Howe se confruntă cu multiple absențe, inclusiv Joelinton și Callum Wilson, iar Lewis Miley ar putea fi titular la centrul terenului în acest meci extrem de așteptat atât de fanii pariurilor sportive, cât și de experții în ponturi bune legate de campionatul englez.

Manchester City Vizează Apropierea de Lider în Premier League Înfruntând Newcastle
Eddie Howe

Manchester City: Pe Urmele Liderului din Premier League

  Manchester City, deținătoarea titlului, vine după o serie impresionantă de victorii, inclusiv un triumf cu 5-0 în Cupa FA împotriva lui Huddersfield. Kevin De Bruyne a revenit după o accidentare și a contribuit la ultimul gol al echipei în meciul respectiv.

  Oaspeții au absențe importante, cum ar fi Erling Haaland și John Stones, însă Kevin De Bruyne este pregătit să înceapă meciul ca titular. Kyle Walker și Nathan Ake sunt așteptați să fie rechemați în apărare, în timp ce Bernardo Silva și Kalvin Phillips ar putea reveni după absențe din cauze medicale.

  Cu aceste rezultate, City speră să continue seria de victorii și să reducă distanța de cinci puncte față de liderul Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a avut o perioadă dificilă la sfârșitul anului 2023, dar a reușit să își revină, câștigând ultimele cinci meciuri în toate competițiile.

Manchester City Vizează Apropierea de Lider în Premier League Înfruntând Newcastle
Pep Guardiola

Formații probabile

  Newcastle United:

Dubravka; Trippier, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Miley; Almiron, Isak, Gordon

  Manchester City:

Ederson; Walker, Dias, Ake, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Bernardo, Foden, Grealish; Alvarez

Taguri

Lasa un comentariu