Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Învinge Chelsea cu 1-0 și Se Califică în Finala Cupei Angliei

Avatar of Xpert Bet
Share

Bernardo Silva Aduce Victoria

  Deținătoarea trofeului, Manchester City a învins Chelsea cu 1-0 într-un meci tensionat și palpitant, ajungând din nou în finala Cupei Angliei. Golul marcat de Bernardo Silva în minutul 84 a fost momentul decisiv al întâlnirii, după ce portarul lui Chelsea, Djordje Petrovic, a respins un șut al lui Kevin De Bruyne.

  Efortul depus de City în această partidă, ale cărei ponturi bune au fost disponibile online pe platformele celor mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive, vine la scurt timp după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor, când au fost învinși la loviturile de departajare de Real Madrid.

  În finala Cupei Angliei, Manchester City va întâlni câștigătoarea dintre Manchester United și echipa din liga a doua, Coventry City. Pentru Manchester City, această finală reprezintă șansa de a câștiga încă un trofeu și de a-și continua dominația în fotbalul englez. Echipa managerului Pep Guardiola își păstrează astfel speranțele de a câștiga încă un trofeu într-un sezon plin de provocări. 

Chelsea Rămâne Fără Replică

  Deși a avut câteva ocazii bune, Chelsea nu a reușit să își valorifice șansele, iar proasta eficacitate în fața porții a costat-o eliminarea. Mauricio Pochettino, antrenorul lui Chelsea, a recunoscut că echipa sa a fost învinsă de un adversar demn și că trebuie să își concentreze eforturile pentru calificarea în competițiile europene prin campionatul intern.

  „În fotbal, cel mai important lucru este să fii ambițios și să nu cedezi”, a spus Pochettino, a cărui echipă se confruntă marți cu Arsenal în Premier League. „Am concurat bine, nu pot spune că am fost mai buni, pentru că asta în fotbal este greu de măsurat. Cel mai important lucru este că am concurat,” a dăugat el. În timp ce povestea lui Chelsea în Cupa Angliei s-a încheiat, clubul londonez va încerca să își revigoreze moralul și să își îndrepte atenția către restul sezonului.

Manchester City Învinge Chelsea cu 1-0 și Se Califică în Finala Cupei Angliei
Balonul șutat de De Bruyne a fost deviat la Silva care a înscris unicul gol al partidei
Taguri