Type to search

Stiri Bundesliga

Bundesliga: Bayern München Surclasează Union Berlin cu Un Müller Strălucitor

Avatar of Xpert Bet
Share

Performanță Stelară pentru Thomas Müller

  Thomas Müller au fost protagonistul meciului în victoria clară a lui Bayern München, 5-1 împotriva lui Union Berlin. Performanța lui Müller, cu două goluri înscrise la meciul său cu numărul 400 în Bundesliga, a fost remarcabilă, iar Bayern își consolidează poziția secundă în clasament, acumulând 66 de puncte din 30 de meciuri, conform ultimelor statistici fotbal din Germania.

  Bayern München a obținut o victorie convingătoare, iar performanța excepțională a lui Müller a fost completată de golurile lui Leon Goretzka, Harry Kane și Mathys Tel într-un meci ale cărui ponturi Bundesliga au fost dezvăluite online de experți în ponturi pariuri. Echipa lui Thomas Tuchel s-a distanțat la trei puncte de urmăritoarea sa, VfB Stuttgart, în clasamentul Bundesliga. Bayern a cedat titlul săptămâna trecută către Bayer Leverkusen, în prezent aflându-se pe locul al doilea.

Bundesliga: Bayern München Surclasează Union Berlin cu Un Müller Strălucitor
Harry Kane

Alte Rezultate din Bundesliga

  Golul marcat de Lois Openda, cu cinci minute înainte de la final, a asigurat victoria cu 2-1 a lui RB Leipzig în dificila deplasare de la Heidenheim, menținând-o pe locul patru (poziție cu trimitere în Liga Campionilor) în clasamentul Bundesliga, Ultima clasată, Darmstadt a pus capăt unei serii de 22 de meciuri fără victorie, obținând un succes cu 2-0 în deplasare la Köln, penultima clasată, ambele având șanse reduse de supraviețuire în prima ligă germană.

  Primul gol al lui Jonas Wind în Bundesliga din luna noiembrie 2023 a asigurat o victorie cu 1-0 pentru Wolfsburg în fața lui Bochum, pentru a-și ridica echipa la cinci puncte distanță de locul de play-off pentru retrogradare. Robin Hack a reușit un hat-trick pentru Borussia Monchengladbach însă echipa sa a fost învinsă, deoarece Hoffenheim a câștigat cu 4-3 un thriller de șapte goluri, după ce Anton Stach a marcat un gol decisiv în prelungirile partidei..

Bundesliga: Bayern München Surclasează Union Berlin cu Un Müller Strălucitor
Openda și Sesko au înscris amândoi pentru RB Leipzig
Taguri