Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Îl Are în Vizor pe Mohammed Kudus pentru Un Potențial Transfer

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Posibila Plecare a lui Kevin De Bruyne

  Kevin De Bruyne, legenda lui Manchester City, a intrat în ultimele 12 luni ale contractului său cu clubul, generând speculații cu privire la viitorul său. Deși inițial părea dispus să părăsească Etihad Stadium, recent a dat semne că ar rămâne în Nord-Vestul Angliei, confirmând ultimele predicții fotbal din Premier League.

  Totuși, City trebuie să se gândească la o eventuală înlocuire a lui De Bruyne la un moment dat, unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului, care a contribuit din plin la succesele înregistrate în ultimii ani de echipa gazdă de pe Etihad Stadium.

  Manchester City, având o poziție financiară solidă, are capacitatea de a face achiziții semnificative, mai ales că există zvonuri că mai mulți jucători ar putea căuta noi provocări în altă parte. Cu toate acestea, orice mișcare majoră pe piața de transferuri va fi condiționată de decizia finală a lui De Bruyne privind viitorul său la club.

Manchester City Îl Are în Vizor pe Mohammed Kudus pentru Un Potențial Transfer
Kevin De Bruyne

Interesul Pentru Mohammed Kudus

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de surse de încredere, Pep Guardiola și oficialii din spatele scenei îl consideră pe Mohammed Kudus ca o alternativă viabilă pentru De Bruyne. Conform recentelor statistici fotbal engleze, tânărul internațional ghanez a avut un sezon excelent la West Ham, contribuind cu 13 goluri și șase pase decisive în 42 de meciuri din Premier League și Europa League.

  Transferul său de la Ajax i-a consolidat reputația ca un jucător de top, făcându-l un candidat atractiv pentru echipa campioană a Angliei. Cu toate acestea, transferul lui Kudus ar depinde de plecarea lui De Bruyne înainte de sfârșitul lunii august.

  Kudus, care are contract cu West Ham până în 2028, nu pare dispus să forțeze o plecare, fiind doar la începutul unui angajament pe cinci ani cu clubul din Londra de Est. De asemenea, clauza de reziliere de 85 de milioane de lire sterline a expirat pe 1 iulie, ceea ce înseamnă că orice potențial cumpărător va trebui să negocieze termenii direct cu West Ham.

Manchester City Îl Are în Vizor pe Mohammed Kudus pentru Un Potențial Transfer
Mohammed Kudus, un jucător cu o tehnică impresionantă
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri