Type to search

Stiri Ligue 1

Lyon vs. Brest: Încleștare Explozivă pentru Locuri Europene în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lyon: În Căutarea Pozițiilor Superioare din Clasament

  Olimpique Lyon, aflată într-o formă impresionantă, încearcă să întrerupă seria invincibilă a lui Brest în Ligue 1, în această confruntare vitală din etapa a 29-a, disputată pe Groupama Stadium. Echipa condusă de Pierre Sage speră să continue seria de rezultate pozitive, dar momentan se confruntă cu o anumită problemă acasă, unde au obținut doar un punct în ultimele două meciuri.

  Lyon a reușit să se redreseze spectaculos după un start dificil în sezon și a reușit o serie impresionantă de victorii în deplasare, dar se confruntă cu dificultăți pe Groupama Stadium. Cu toate acestea, echipa este hotărâtă să obțină cele trei puncte împotriva unui adversar redutabil pentru a rămâne în cursa pentru locurile de top din Ligue 1, confirmând ultimele predicții fotbal din Franța.

Lyon vs. Brest: Încleștare Explozivă pentru Locuri Europene în Ligue 1
Pierre Sage

Brest: În Căutarea Continuării Seriei de Succese

  Brest, care se află pe locul al doilea în clasament, caută să își extindă seria de victorii în deplasare și să își consolideze poziția în fruntea clasamentului. Ei sunt dornici să profite de forma neconvingătoare a lui Lyon pe teren propriu și să își continue parcursul impresionant în deplasare, dar vor trebui să depună eforturi considerabile pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe determinate ca Lyon. În meciul din tur, Brest s-a impus la limită pe teren propriu cu scorul de 1-0.

  Brest speră să își mențină forma bună și să își consolideze locul în primele poziții, dar se confruntă cu absențe importante în echipă. Cu toate acestea, echipa condusă de Eric Roy este încrezătoare în forțele proprii și speră să își continue seria de rezultate bune cu o victorie împotriva lui Lyon, într-un meci ale cărui ponturi Ligue 1 sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Lyon vs. Brest: Încleștare Explozivă pentru Locuri Europene în Ligue 1
Eric Roy

Formații probabile

  Lyon:

Lopes; Maitland-Niles, O’Brien, Lovren, Tagliafico; Caqueret, Matic, Tolisso; Nuamah, Lacazette, Benrahma

  Brest:

Bizot; Le Cardinal, Chardonet, Brassier, Locko; Magnetti, Lees-Melou, Camara; Del Castillo, Satriano, Lage

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri