Type to search

Stiri Bundesliga

La Un Pas de Titlul Bundesliga, Bayer Leverkusen Înfruntă Werder Bremen pe Teren Propriu

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Bayer Leverkusen: În Căutarea Primului Titlu în Bundesliga

  Cu doar câteva etape rămase până la finalul sezonului, Bayer Leverkusen se află într-o poziție privilegiată pentru a câștiga primul său titlu în Bundesliga. O victorie împotriva lui Werder Bremen le-ar aduce laurii, într-un meci ale cărui ponturi Bundesliga sunt dezvăluite online de cei mai tari experți ponturi pariuri. Echipa a avut un sezon senzațional sub comanda lui Xabi Alonso, fiind singura din Bundesliga care încă nu a suferit înfrângeri, iar un alt record este pe cale să fie stabilit în cazul unei alte etape fără înfrângere.

  Cu un avantaj de 13 puncte față de actuala campioană, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen este pe cale să rupă dominația bavareză în Bundesliga, ceea ce ar reprezenta o premieră de la triumful Borussiei Dortmund din 2012. Cu gândul la finala Cupei Germaniei și la un parcurs excelent în Europa League, Bayer Leverkusen aspiră să realizeze o triplă istorică, ceea ce ar confirma sezonul lor excepțional.

La Un Pas de Titlul Bundesliga, Bayer Leverkusen Înfruntă Werder Bremen pe Teren Propriu
Xabi Alonso

Probleme pentru Werder Bremen și Perspectivele Meciului

  Pe de altă parte, Werder Bremen se confruntă cu propriile lor probleme în acest meci crucial. Echipa a avut o cădere de formă în ultimele etape, fiind fără victorie în ultimele cinci meciuri din Bundesliga. Cu o serie de jucători importanți indisponibili din cauza accidentărilor și suspendărilor, elevii lui Ole Werner intră în această confruntare ca un outsider, dar cu determinarea de a lupta pentru fiecare punct. În tur, Leverkusen a câștigat cu 3-0 la Bremen.

  Cu o atmosferă de sărbătoare așteptată pe BayArena, în timp ce Leverkusen se pregătește să-și sărbătorească probabila câștigare a titlului în fața propriilor suporteri, Werder Bremen va încerca să-și pună amprenta și să perturbe planurile gazdelor, așa cum arată anumite predicții fotbal din Bundesliga. Însă oaspeții vor trebui să depună eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivul, dată fiind forma slabă arătată în ultima perioadă.

La Un Pas de Titlul Bundesliga, Bayer Leverkusen Înfruntă Werder Bremen pe Teren Propriu
Ole Werner

Formații probabile

  Bayer Leverkusen:

Hradecky; Kossounou, Tah, Piero Hincapie, Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Wirtz, Hofmann; Boniface

  Werder Bremen:

Dudu; Malatini, Gross, Veljkovic; Weiser, Schmid, Lynen, Bittencourt, Agu; Woltemade, Kownacki

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri