Type to search

Stiri Diverse

Lupta pentru Promovare în Premier League Continuă: Southampton vs. Preston în Championship

Avatar of Xpert Bet
Share

Southampton, cu Avânt după o Victorie Dramatică

  În ultimul meci disputat în Championship, Southampton a revenit spectaculos de la 1-2 la 4-3 contra lui Birmingham City. Sub comanda lui Russell Martin, gazdele au acumulat 5 puncte din ultimele 3 meciuri, ale căror ponturi Anglia au fost publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Southampton are nevoie de o victorie pentru a se menține în lupta pentru promovarea automată în Premier League. Cu toate acestea, Southampton are probleme defensive, primind 10 goluri în ultimele 4 meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal din Anglia.

Lupta pentru Promovare în Premier League Continuă: Southampton vs. Preston în Championship
Russell Martin

Preston, în Căutarea Continuării Seriei Pozitive

  Sub conducerea lui Ryan Lowe, Preston este neînvins de 7 meciuri în Championship, recent obținând un egal prețios cu Hull City, ocupanta locului 6. Oaspeții au nevoie mare de puncte pentru a se menține în lupta pentru play-off, mai ales că urmează o serie de meciuri favorabile în următoarele săptămâni. În meciul din tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2.

  Conform ultimelor predicții fotbal din Championship, meciul de miercuri va însemna o bătălie importantă pentru ambele echipe. Southampton are nevoie de puncte pentru a-și consolida poziția în Top 4, în timp ce Preston își dorește să intre în zona de play-off. Ambele echipe au motive de optimism, dar și de îngrijorare, ceea ce face ca meciul să fie imprevizibil și palpitant.

Lupta pentru Promovare în Premier League Continuă: Southampton vs. Preston în Championship
Ryan Lowe

Formații probabile

  Southampton:

Bazunu; Harwood-Bellis, Stephens, Bednarek, Manning; Smallbone, Downes, S. Armstrong; Brooks, A. Armstrong, Adams

  Preston:

Woodman; Storey, Lindsay, Hughes; Browne, Whiteman, McCann, Millar; Frokjaer-Jensen; Riis, Keane

Taguri

Lasa un comentariu