Type to search

Stiri Liga Portugal

Luptă Intensă pentru Evitarea Retrogradării din Liga Portugal: Chaves vs. Porto

Avatar of Xpert Bet
Share

Chaves: În Căutarea Ascensiunii în Clasament

  Chaves găzduiește Porto într-un meci crucial pentru supraviețuire pe Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Cu doar un punct deasupra ultimei poziții retrogradabile, gazdele speră să-și îmbunătățească șansele de a evita retrogradarea. Cu un palmares dezamăgitor și o serie de înfrângeri recente, echipa condusă de antrenorul Moreno se confruntă cu o luptă dificilă pentru a-și salva locul în prima ligă portugheză.

  Cu un sistem defensiv slab și un atac ineficient, Chaves se luptă să obțină un rezultat pozitiv în acest meci, ale cărui ponturi bune sunt divulgate online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Cu doar o victorie în ultimele nouă meciuri de campionat și o istorie nefavorabilă împotriva lui Porto, situația pare sumbră pentru echipa gazdă. Cu trei meciuri rămase, aceștia trebuie să găsească o soluție rapidă pentru a evita retrogradarea în liga a doua.

Luptă Intensă pentru Evitarea Retrogradării din Liga Portugal: Chaves vs. Porto
Moreno

Porto: În Căutarea Locului Destinat Participării în Europa League

  Porto se luptă pentru a-și asigura un loc în Europa League, dar au înregistrat rezultate deloc favorabile în ultima perioadă, conform recentelor statistici fotbal din Liga Portugal. După ce au ratat o ocazie importantă de a obține puncte împotriva liderului Sporting Lisabona, Porto se află sub presiune pentru a-și consolida poziția în top trei. În tur, Porto a învins Chaves cu 1-0 pe propriul teren.

  Cu o serie de patru meciuri fără victorie în ultimele cinci partide de campionat, Porto își vede șansele de a se califica în Europa League amenințate de Braga. Cu toate acestea, echipa condusă de Sergio Conceicao are un istoric impresionant în deplasările la Chaves și speră să obțină maximum de puncte în următoarele două meciuri, înainte de confruntarea finală crucială cu Braga.

  Chaves are de dus o bătălie dificilă pentru a-și menține statutul în prima ligă portugheză, în timp ce Porto caută să-și asigure un loc în competițiile europene. Ambele echipe sunt în căutarea unui rezultat pozitiv în acest meci vital, iar presiunea este la cote maxime pentru ambele tabere.

Luptă Intensă pentru Evitarea Retrogradării din Liga Portugal: Chaves vs. Porto
Sergio Conceicao

Formații probabile

  Chaves:

Souza; Nogueira, Fernandes, Pius; Nwakali, Guzzo, Essugo, Carraca; Correia, Ribeiro, Hernandez

  Porto:

Costa; Fernandes , Ze Pedro, Pepe, Wendell; Gonzalez, Varela; Conceicao, Pepe, Galeno; Evanilson

Taguri