Type to search

Stiri MLS

Duel de Vârf în MLS: Inter Miami vs. New York Red Bulls

Avatar of Xpert Bet
Share

Inter Miami, în Fruntea Conferinței de Est

  Inter Miami, echipa gazdă, se află într-o formă impresionantă, ocupând prima poziție în Conferința de Est a MLS. Cu o victorie impresionantă de 4-1 împotriva lui New England Revolution în ultimul lor meci, Herons au acumulat 21 de puncte și conduc clasamentul Supporters Shield. Cu toate că au avut unele dificultăți în a-și menține poziția în fruntea clasamentului, cu goluri primite în primele minute ale meciurilor, echipa a reușit să câștige în cele din urmă. Această rezistență și capacitatea de a reveni din situații dificile le-au consolidat poziția de lideri, confirmând ultimele predicții fotbal din MLS.

  Sub comanda lui Gerardo Martino, Inter Miami a demonstrat că este una dintre cele mai ofensive echipe din MLS în acest sezon, marcând nu mai puțin de 26 de goluri. Cu toate acestea, apărarea lor a lăsat de dorit, încasând 16 goluri, ceea ce îi plasează pe locul al treilea în ceea ce privește golurile primite în Conferința de Est. Cu toate acestea, pe teren propriu, la Chase Stadium, Inter Miami s-a descurcat mai bine, reușind să mențină poarta intactă în două dintre cele șase meciuri jucate acasă.

Duel de Vârf în MLS: Inter Miami vs. New York Red Bulls
Gerardo Martino

New York Red Bulls, în Căutarea Revanșei

  New York Red Bulls, deși se află pe locul al treilea în Conferința de Est, sunt hotărâți să urce în clasament și să își consolideze locul în top. Sub conducerea lui Sandro Schwarz, echipa a adoptat o strategie mai calmă și mai concentrată pe posesie, ceea ce a dus la o îmbunătățire semnificativă a performanțelor lor. Cu 14 goluri marcate în cele zece meciuri jucate în acest sezon, ei sunt hotărâți să își continue forma bună și să își îmbunătățească poziția în clasament.

  Red Bulls au arătat o formă solidă în deplasările lor, suferind doar o înfrângere în cele zece meciuri jucate departe de terenul lor propriu. Cu 17 puncte acumulate, echipa se află mult peste ceea ce a realizat în aceeași perioadă a anului precedent. Cu toate acestea, ei știu că vor avea parte de un test dificil în meciul împotriva lui Inter Miami, într-o confruntare ale cărei ponturi fotbal sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri. Ambele echipe se pregătesc pentru un duel intens și imprevizibil, unde abilitățile ofensive și defensive ale fiecăreia vor fi puse la încercare într-o luptă pentru cele trei puncte valoroase.

Duel de Vârf în MLS: Inter Miami vs. New York Red Bulls
Sandro Schwarz

Formații probabile

  Inter Miami:

Callender; Weigandt, Aviles, Freire, Negri; Rojas, Busquets, Ruiz; Messi, Suarez, Taylor

  New York Red Bulls:

Coronel; D. Nealis, S. Nealis, O’Connor, Tolkin; Harper, Edelman, Carmona, Forsberg; Vanzeir, Morgan

Taguri