Type to search

Stiri Liga Portugal

Liga Portugal: Benfica Lisabona Continuă Cursa Pentru Titlu

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Benfica: În Căutarea Reducerii Decalajului Față de Sporting Lisabona

  În urma unor rezultate neașteptate din în ultimele săptămâni, Benfica își concentrează eforturile pentru a recupera terenul pierdut și a se apropia de primul loc ocupat de Sporting Lisabona. După o perioadă de instabilitate, echipa lui Roger Schmidt pare să-și fi regăsit forma, iar acest meci contra lui Braga reprezintă o oportunitate de a-și confirma revenirea în lupta pentru titlu.

  Cu vedetele sale Arthur Cabral și Abel Di Maria revenind la forma lor de vârf, Benfica este hotărâtă să își impună jocul ofensiv și să obțină cele trei puncte într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt vizibile online, pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Având în vedere că Sporting Lisbon se confruntă cu presiunea de a-și menține avantajul în clasament, acesta este momentul perfect pentru Benfica să își maximizeze șansele de a-și recupera poziția de lider.

Liga Portugal: Benfica Lisabona Continuă Cursa Pentru Titlu
Roger Schmidt

Braga: În Căutarea Continuării Seriei Pozitive

  În ciuda locului lor modest în clasament, Braga se bucură de o serie impresionantă de rezultate pozitive, așa cum arată ultimele statistici fotbal din Portugalia. Ei vin după o victorie importantă împotriva lui Vizela, demonstrând că sunt capabili să se ridice la nivelul oricărui adversar. În meciul din tur, Benfica s-a impus cu 1-0 pe terenul adversarei sale.

  Cu atacanți precum Samuel Essende și Rodrigo Zalazar în formă, echipa condusă de Artur Jorge este pregătită să provoace o surpriză și să-și consolideze poziția în topul clasamentului. Cu ambele echipe în formă bună, partida de sâmbătă promite o confruntare intensă între două formații determinate să-și atingă obiectivele. Fiecare punct câștigat sau pierdut poate face diferența în lupta pentru titlu sau pentru un loc în cupele europene.

Liga Portugal: Benfica Lisabona Continuă Cursa Pentru Titlu
Artur Jorge

Formații probabile

  Benfica:

Trubin, Bah, Silva, Otamendi, Carreras; Luis, Kokcu; Di Maria, Mario Gouveia; Cabral

  Braga:

Matheus, Gomez, Oliveira, Niakate, Borja; Moutinho, Carvalho; Djalo, R Horta, Zalazar, Banza

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri