Type to search

Stiri Champions League

Liga Campionilor: Borussia Dortmund Învinge Atletico Madrid într-un Meci de Infarct și Avansează în Semifinale

Avatar of Xpert Bet
Share

Borussia Dortmund, de la Înfrângerea Inițială la O Victorie Glorioasă

  Borussia Dortmund a impresionat în semifinalele Ligii Campionilor cu o victorie zdrobitoare de 4-2 pe teren propriu împotriva lui Atletico Madrid, revenind de la o înfrângere cu 2-1 în prima manșă pentru a câștiga întâlnirea cu 5-4 la general. Echipa germană a marcat de două ori în prima repriză, dar Atletico a revenit puternic în a doua jumătate și a egalat, punând presiune pe Dortmund înainte ca aceștia să revină spectaculos într-un meci ale cărui ponturi Liga Campionilor au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Borussia Dortmund se va confrunta acum cu Paris St Germain în semifinalele Ligii Campionilor, după ce PSG a revenit de la un scor de 2-3 în tur pentru a zdrobi Barcelona cu 4-1 în manșa a doua. Miza Borussiei este acum un loc în finala competiției care va avea loc la data de 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.

Liga Campionilor: Borussia Dortmund Învinge Atletico Madrid într-un Meci de Infarct și Avansează în Semifinale
Julian Brandt

Sabitzer Strălucește, iar Terzic Este Optimist

  Marcel Sabitzer, jucătorul gazdelor, a fost în centrul atenției, marcând golul decisiv în minutul 74 și oferind două pase de gol, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători ai meciului. Julian Brandt (min.34), Ian Maatsen (min.39) și Niclas  Fullkrug (min.71) au înscris, de asemenea, pentru Dortmund, în timp ce Mats Hummels – autogol (min.49) și Alex Correa (min.64) au marcat pentru Atletico.

  Antrenorul gazdelor, Edin Terzic, simte că echipa sa, care a câștigat Liga Campionilor în 1997, este acum mult mai bine pregătită pentru a înfrunta Paris Saint-Germanin, după ce germanii au pierdut în deplasare și au remizat acasă în faza grupelor împotriva campioanei Franței, conform ultimelor statistici fotbal europene. „Primul nostru meci împotriva lor nu a fost bun. În al doilea joc, ne-am adaptat mai bine și am fost mai aproape de victorie. Cred că suntem o echipă mai bună astăzi decât am fost împotriva lor în faza grupelor”, a declarat Terzic.

Liga Campionilor: Borussia Dortmund Învinge Atletico Madrid într-un Meci de Infarct și Avansează în Semifinale
Niclas Fullkrug
Taguri