Type to search

Stiri NBA

LeBron James Continuă la Los Angeles Lakers cu Un Contract de 104 Milioane de Dolari

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

LeBron James Semnează un Nou Contract

  LeBron James a semnat un contract pe doi ani, în valoare de 104 milioane de dolari, cu Los Angeles Lakers, conform rapoartelor ESPN și The Athletic. Această mișcare reprezintă doar o ușoară creștere față de salariul său programat pentru sezonul 2024-25, de 51,4 milioane de dolari, sub forma unei opțiuni de jucător. James a optat să semneze contractul său la o zi după ce Lakers l-au selectat pe fiul său cel mare, Bronny, cu al 55-lea pick în Draftul NBA 2024.

  Chiar înainte de potențiala colaborare tată-fiu, toate semnele indicau că James va juca al 22-lea său sezon NBA și al șaptelea cu Los Angeles. Acordul, finalizat în a patra zi de agenție liberă, include o clauză de netransferabilitate și o opțiune de jucător pentru sezonul viitor. Potrivit unor ponturi baschet dezvăluite de presa americană, întârzierea în încheierea acordului a fost cauzată, se pare, de încercarea lui James de a recruta un alt jucător de „impact”, dar fără succes.

LeBron James Continuă la Los Angeles Lakers cu Un Contract de 104 Milioane de Dolari
Bronny și Le Bron James

Încercările de Recrutare ale lui LeBron

  LeBron James și-a exprimat dorința de a-l aduce fie pe Klay Thompson, fie pe DeMar DeRozan la Los Angeles. Thompson, care avea un contract de 20 de milioane de dolari pe sezon așteptând o ofertă de la Lakers, a ales să se alăture lui Kyrie Irving și Luka Doncic la Dallas Mavericks, campioana Conferinței de Vest. DeRozan, originar din Los Angeles și fost jucător la Universitatea din California de Sud, a semnat recent cu Sacramento Kings un contract pe trei ani, în valoare de 74 milioane de dolari.

  LeBron, care împlinește 40 de ani în decembrie, și-a exprimat de mai multe ori dorința de a juca alături de fiul său înainte de a-și încheia cariera. El a urmărit din spatele sălii de antrenament cum Bronny James și Dalton Knecht, ales în prima rundă, au fost prezentați oficial la o conferință de presă marțea trecută, confirmând recentele predicții baschet din NBA.

LeBron James Continuă la Los Angeles Lakers cu Un Contract de 104 Milioane de Dolari
DeMar DeRozan a semnat cu Sacramento Kings

Performanțele lui LeBron James

  Potrivit ultimelor statistici baschet din NBA, LeBron James a avut o medie de 25,7 puncte, 8,3 pase decisive și 7,3 recuperări în 71 de meciuri în sezonul 2023-24. James, de patru ori MVP al ligii NBA, a devenit primul jucător din istorie care a depășit 40.000 de puncte în carieră sezonul trecut. Este de 20 de ori All-Star și are medii de carieră de 27,1 puncte, 7,5 recuperări și 7,4 pase decisive în 1.492 de meciuri din sezonul regulat.

LeBron James Continuă la Los Angeles Lakers cu Un Contract de 104 Milioane de Dolari
LeBron și soția sa, Savannah
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri