Type to search

Ponturi pariuri Ligue 1 Ponturi Franta Stiri

Le Havre vs Lyon Ponturi Ligue 1 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Le Havre vs Lyon Ponturi Ligue 1 20.10.2024

Le Havre vs Lyon Ponturi

Le Havre vs Lyon Ponturi. În etapa a 8-a din Ligue 1, Lyon o întâlnește pe Le Havre. Partida se va disputa pe 20 octombrie de la ora 16:00. Mai jos găsiți ponturi Le Havre vs Lyon oferite de experții XpertBet.

 

Cele mai tari meciuri de astăzi vin cu Ponturi Pariuri și Predicții Fotbal!

Analiză și Statistici

  • Lyon este pe o pantă ascendetă și vine după 4 victorii consecutive, două în Europa League și două în Ligue 1. În această perioadă a câștigat cu Olympiakos și Rangers în cupele europene, iar cu Nantes și Toulouse s-a impus pe plan intern.
  • De partea cealaltă, Le Havre este la polul opus și vine după 4 înfrângeri la rând.
  • În acest moment, Lyon este pe 8 in clasament, în timp ce Le Havre ocupă pozițoa a 15-.a, diferența fiind de doar 4 puncte între cele două echipe.
  • Lyon domină clar duelurile directe cu Le Havre, reușind să se impună în 6 din precedentlele 10 meciuri. Totuși, trebuie să știi că Le Havre s-a impus cu 3-1 în ultima întâlnire.

Alte ponturi:

Le Havre vs Lyon Ponturi

Victorie Lyon @ 1.90

Lyon este pe val, în timp ce Le Havre este într-o formă foarte slabă, cu morlaul scăzut. Nu cred că echipa gazdă are acum resursele necesare pentru a scoate punct/puncte din acest meci și mă aștept ca oaspeții să domine cap-coadă jocul. 

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri