Type to search

Stiri Diverse

LDU Quito vs. Universitario: Luptă Intensă pentru Calificare în Copa Sudamericana

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

LDU Quito: Misiunea de a Rămâne în Competițiile Continentale

  LDU Quito, campioana en-titre a Copei Sudamericana, își încheie campania din Copa Libertadores cu un meci crucial împotriva lui Universitario pe Estadio Rodrigo Paz Delgado. În ciuda performanțelor sub așteptări din acest an în Copa Libertadores, Quito are șansa de a-și continua aventura continentală în a doua competiție ca importanță, Copa Sudamericana.

  Cu doar patru puncte acumulate din cinci meciuri în Grupa D, LDU Quito trebuie să câștige pentru a evita ultimul loc în grupă. Echipa antrenată de Patricio Hurtado vine după o înfrângere, 0-1 în fața lui Atletico Junior, ceea ce a marcat a treia partidă fără victorie din ultimele cinci, conform recentelor statistici fotbal din America de Sud.

  Totuși, victoria cu 2-1 împotriva lui Universidad Catolica din campionatul intern a adus un suflu nou echipei, fiind și primul succes sub comanda lui Hurtado. Această victorie a confirmat locul trei în prima fază a sezonului 2024 în Liga Pro și a adus speranță pentru păstrarea onoarei ecuadoriene pe scena continentală.

LDU Quito vs. Universitario: Luptă Intensă pentru Calificare în Copa Sudamericana
Patricio Hurtado

Universitario: Punctul Crucial pentru Copa Sudamericana

  Universitario, echipa peruană vizitatoare, se află într-o poziție avantajoasă având nevoie doar de un egal pentru a-și asigura locul în Copa Sudamericana, într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt expuse online de experți ponturi pariuri. Înfrângerea cu 1-0 în fața lui Botafogo în penultima etapă a grupei a fost un pas greșit, dar echipa lui Fabian Bustos are acum șansa de a corecta aceste erori.

  Universitario se află pe primul loc în Liga 1 din Peru după o victorie cu 4-0 împotriva lui Los Chankas, menținându-se în fruntea clasamentului datorită golaverajului superior față de Sporting Cristal. Echipa peruană a învins deja LDU Quito cu 2-1 în meciul tur din Copa Libertadores, dar nu a reușit să câștige sau să marcheze în ultimele trei vizite pe terenul lui Quito, cea mai recentă înfrângere fiind un 0-4 în ediția din 2006.

Absențe și Reveniri pentru Confruntarea Decisivă

  LDU Quito va putea conta pe atacantul Michael Estrada, care revine după o suspendare în Liga Pro și ar putea face echipă cu golgheterul Alex Arce. Totuși, antrenorul Patricio Hurtado trebuie să facă o schimbare în mijlocul terenului, deoarece tânărul Oscar Zambrano nu este inclus în lotul pentru Libertadores. Astfel, Ezequiel Piovi, Marco Angulo sau Joseph Espinoza ar putea prelua rolul său, iar veteranul Lisandro Alzugaray ar putea fi titularizat pentru a aduce experiență echipei.

  De partea cealaltă, Universitario îl va avea disponibil pe fundașul central Matias Di Benedetto, chiar dacă acesta a primit un cartonaș roșu în ultimul meci de campionat. Totuși, mijlocașul Martin Perez Guedes și atacantul Christopher Olivares vor lipsi din cauza unor accidentări. În locul lor, antrenorul Bustos ar putea titulariza pe Edison Flores și Jorge Murrugarra, în timp ce Yuriel Celi, împrumutat de la Hull City, este o opțiune pentru a completa ofensiva echipei peruane.

LDU Quito vs. Universitario: Luptă Intensă pentru Calificare în Copa Sudamericana
Fabian Bustos

Formații probabile

  LDU Quito:

Dominguez; Ade, Zanini, Mina; Estupinan, Piovi, Angulo, Ramirez; Alzugaray; Ache, Estrada

  Universitario:

Britos; Corzo, Riveros, Di Benedetto; Murrugarra; Polo, Flores, Gonzalez, Portocarrero; Varela, Rivera

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri