Type to search

Stiri Diverse

Confruntare Decisivă pentru Avansare în Copa Libertadores: Penarol vs. Rosario Central

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Penarol: Luptă Intensă pentru Optimi

  Penarol întâmpină Rosario Central pe Estadio Campeon del Siglo, având nevoie doar de un punct pentru a avansa în optimile de finală din Copa Libertadores. Echipa condusă de Diego Aguirre vine după o victorie convingătoare de 2-0 împotriva lui Atletico Mineiro, care le-a consolidat poziția în grupă și le-a oferit un avantaj crucial. Cu 38 de puncte acumulate în Primera Division din Uruguay, Penarol domină competiția internă, rămânând neînvinsă în 14 meciuri, cu 12 victorii și 2 remize, potrivit ultimelor statistici fotbal uruguayene.

Evoluția lor impresionantă nu se limitează doar la campionatul intern. În Copa Libertadores, Penarol a câștigat ambele meciuri disputate acasă și a pierdut doar o singură dată pe propriul teren în toate competițiile din 2024. După înfrângerea cu 1-0 suferită în prima etapă a grupei în fața lui Rosario Central, echipa uruguayană este hotărâtă să-și ia revanșa și să-și asigure calificarea în faza eliminatorie.

  Cu un atac prolific, condus de Maximiliano Silvera, care a marcat cinci goluri în cinci meciuri, Penarol pare pregătită pentru provocarea finală, ale cărei ponturi bune sunt vizibile pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Pentru Penarol, absența portarului titular Guillermo de Amores, accidentat până în decembrie, va fi suplinită de Washington Aguerre. De asemenea, Maximiliano Silvera, care a fost esențial în campania de până acum, va conduce atacul echipei gazdă.

Confruntare Decisivă pentru Avansare în Copa Libertadores: Penarol vs. Rosario Central
Diego Aguirre

Rosario Central: Misiunea de a Evita Eliminarea

  Rosario Central, pe de altă parte, se află într-o situație delicată, având nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu retrograda în Copa Sudamericana. După o victorie categorică cu 4-1 împotriva lui Caracas, echipa argentiniană și-a menținut speranțele de calificare. În meciul tur împotriva lui Penarol, Rosario Central a obținut o victorie cu 1-0, însă această performanță a fost umbrită de incidentele violente în care Maximiliano Olivera a fost atacat de fanii echipei gazdă.

  Cu toate acestea, echipa lui Miguel Angel Russo se confruntă cu dificultăți pe plan intern, terminând prima fază a sezonului pe locul 11 în Grupa A și având rezultate nesatisfăcătoare în meciurile din deplasare. În ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile pe teren străin, Rosario a reușit să câștige doar unul, ceea ce ridică semne de întrebare privind capacitatea lor de a obține rezultatul necesar în Montevideo.

  Conform recentelor predicții fotbal din Copa Libertadores, Rosario Central va trebui să se descurce fără jucători importanți, precum Agustin Bravo și Francis Mac Allister, ambii cu accidentări grave la ligamentele încrucișate. Abel Hernandez este și el indisponibil din cauza unei accidentări la coapsă, iar Agustin Sandez este incert pentru acest meci.

Confruntare Decisivă pentru Avansare în Copa Libertadores: Penarol vs. Rosario Central
Miguel Angel Russo

Formații probabile

  Penarol:

Aguerre; Milans, Coelho, Ridriguez, Olivera; Grana, Ramirez, Sequeira, Fernandez, Lafuente; Silvera

  Rosario Central:

Broun; D Martinez, Mallo, Quintana, Cordero; M Martinez, Gomez; Lovera, Malcorra, Campaz; Modica

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri