Type to search

Stiri Serie A

Lazio vs. Sassuolo în Serie A: Ultima Confruntare la Roma din Actualul Sezon pe Stadio Olimpico

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lazio, în Căutarea Consolidării Poziției în Clasament

  Lazio încheie sezonul din Serie A cu o confruntare împotriva deja retrogradatei Sassuolo, duminică, pe Stadio Olimpico. Echipa lui Igor Tudor nu poate urca mai sus de locul șapte, dar vizează o a cincea victorie consecutivă acasă, un rezultat ce i-ar asigura poziția actuală, în fața unei echipe Fiorentina care încearcă să o depășească pe final de sezon.

  În meciul anterior, Lazio a remizat cu campioana Inter Milano, rezultatul eliminând șansele de a depăși rivalii de la Roma în clasament, indiferent de rezultatul acestora împotriva lui Empoli. Lazio este la trei puncte în spatele echipei antrenate de Daniele De Rossi, dar rezultatele directe îi dezavantajează, conform recentelor statistici fotbal din Serie A.

Lazio vs. Sassuolo în Serie A: Ultima Confruntare la Roma din Actualul Sezon pe Stadio Olimpico
Igor Tudor

Sassuolo, Pregătind Despărțirea de Serie A

  Sassuolo, sub conducerea lui Davide Ballardini din martie, nu a reușit să evite retrogradarea, înregistrând doar două victorii în 11 meciuri de ligă. Echipa a avut dificultăți în a obține puncte din poziții de dezavantaj, ceea ce a dus la încheierea unui stagiu de 11 ani în Serie A. Oaspeții speră să părăsească prima ligă italiană într-o notă pozitivă, deși nu au mai obținut o victorie în deplasare din noiembrie 2023, când au câștigat spectaculos cu 4-3 la Empoli. În meciul din tur, Lazio a învins în deplasare Sassuolo cu 2-0.

  Deplasările au fost dificile pentru Sassuolo, obținând doar două puncte în 12 meciuri, ambele rezultate de egalitate împotriva echipelor amenințate de retrogradare, Udinese și Salernitana. Matheus Henrique va lipsi în meciul de la Roma din cauza suspendării, iar absențele lui Domenico Berardi și Samu Castillejo din cauza accidentărilor la genunchi complică și mai mult situația echipei, într-un meci ale cărui ponturi Italia vor fi expuse online de experți ponturi pariuri.

Lazio vs. Sassuolo în Serie A: Ultima Confruntare la Roma din Actualul Sezon pe Stadio Olimpico
Davide Ballardini

Formații probabile

  Lazio:

Provedel; Patric, Romagnoli, Gila; Marusic, Vecino, Rovella, Pellegrini; Kamada, Zaccagni; Castellanos

  Sassuolo:

Consigli; Kumbulla, Ruan, Ferrari; Toljan, Boloca, Obiang, Thorstvedt, Doig; Pinamonti, Lauriente

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri