Type to search

Stiri La Liga

La Liga: Alaves Zdrobește Almeria într-un Meci de Coșmar pentru Ultima Clasată

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alaves Domină Prima Repriză

  Într-un meci decisiv, Deportivo Alaves și-a arată supremația încă din prima repriză. Cu un contraatac excelent executat, Guridi, Carlos Vicente și Samu Omorodion au adus primul gol în minutul 10. Almeria, în schimb, a părut vulnerabilă și fără soluții în fața atacului puternic al oaspeților.

  Echipa oaspete s-a menținut fermă în apărare și a controlat jocul, dezvăluind diferențele de eficacitate. Almeria a încercat să se redreseze, dar a întâmpinat dificultăți în a marca și a oferit spațiu pentru atacurile adverse.

La Liga: Alaves Zdrobește Almeria într-un Meci de Coșmar pentru Ultima Clasată
Samu Omorodion

Antonio Sivera, Erou În Poarta lui Alaves

  lmeria a revenit pe teren cu speranțe slabe în repriza secundă, iar portarul Antonio Sivera a fost eroul necontestat. Cu o intervenție salvatoare după o ocazie clară pentru Marc Pubill, Sivera a asigurat menținerea avantajului lui Alaves. Apoi, printr-un penalty obținut de Samu, Luis Rioja a marcat al doilea gol pentru oaspeți.

  Cu Sivera în formă excelentă, Deportivo a devenit un zid în fața eforturilor disperate ale gazdelor. Portarul oaspeților a respins lovituri periculoase din partea lui Embarba, Robertone, Lazaro și Marezi. Eforturile constante ale echipei gazdă s-au lovit de un Sivera în zi de grație.

La Liga: Alaves Zdrobește Almeria într-un Meci de Coșmar pentru Ultima Clasată
Antonio Sivera

Samu Omorodion Încheie Cu Stil

  Samu Omorodion, protagonistul ofensivei oaspeților, a închis meciul cu un al treilea gol, demonstrând superioritatea clară a lui Alaves. Sivera și Samu au devenit eroii partidei, punând capăt speranțelor Almeriei. Alaves a sărbătorit în finalo victorie categorică în deplasare, conform majorității acelor ponturi bune dezvăluite anterior de experții în pariuri sportive.

  Aflată într-o situație dificilă, Almeria a părut condamnată în fața unei echipe Deportivo în mare formă. Cu un Samu letal și un Sivera impenetrabil, Alaves își consolidează poziția în clasament și marchează o victorie semnificativă în La Liga. 

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu