Type to search

Stiri Euro 2024

Kylian Mbappe: În Căutarea Triumfului Suprem la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Plecarea din Paris și Noile Provocări de la Real Madrid

  Kylian Mbappe părea să aibă totul la Paris Saint-Germain, fiind considerat „piatra de temelie” a proiectului clubului și un erou local. Cu toate acestea, el a dezvăluit că anumite persoane și situații de pe Parc des Princes l-au făcut nefericit. Într-o declarație pentru CNN, Mbappe a spus că a trăit o perioadă dificilă și că nu și-ar dori ca nimeni să treacă printr-o astfel de experiență. Astfel, a decis să plece de la PSG, realizându-și visul din copilărie de a se alătura lui Real Madrid pe un transfer liber.

  Această mutare vine într-un moment crucial pentru Mbappe, care se pregătește pentru Euro 2024, un turneu important atât pentru cariera sa, cât și pentru echipa națională a Franței. El vede această oportunitate ca pe o modalitate de a-și reabilita imaginea și de a demonstra că poate contribui semnificativ la succesul naționalei sale în meciurile Franței, ale căror ponturi Euro 2024 sunt deja disponibile pe platformele online ale celor mai buni experți ponturi pariuri.

Kylian Mbappe: În Căutarea Triumfului Suprem la Euro 2024

Vindecarea Rănilor din Trecut și Ambițiile de Viitor

  Mbappe a câștigat deja Cupa Mondială și Liga Națiunilor, dar Euro rămâne singurul turneu major care îi lipsește din palmares. Acesta va fi și primul său turneu ca și căpitan al echipei naționale, adăugând o presiune suplimentară asupra sa. Mbappe a declarat că este hotărât să scrie istorie pentru Franța și să își depășească dezamăgirile din trecut, confirmând recentele predicții fotbal europene.

  Prima apariție a lui Mbappe la un Campionat European a fost una de coșmar. În 2020, Franța, deținând titlul de campioană mondială, era favorită la câștigarea Euro, dar Mbappe nu a reușit să marcheze niciun gol în cele patru meciuri jucate și a ratat penalty-ul decisiv în înfrângerea contra Elveției, ceea ce a adus o avalanșă de critici și abuzuri, inclusiv rasiale. În urma acestor evenimente, Mbappe chiar a considerat să renunțe la echipa națională.

O Nouă Șansă pentru Mbappe

  Kylian Mbappe a spus că este într-o stare de spirit excelentă și că are totul de demonstrat la Euro 2024. Deși este pe cale să doboare toate recordurile de goluri la Cupa Mondială, experiența sa la Campionatul European a fost una traumatică, iar acum are șansa de a îndrepta lucrurile.

  Președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, a reușit să îl convingă pe Mbappe să continue cu echipa națională, asigurându-l că mai multe lucruri ar fi putut fi făcute pentru a-l proteja de abuzurile suferite după Euro 2020. Didier Deschamps, antrenorul echipei naționale, l-a ales pe Mbappe să conducă echipa după retragerea lui Hugo Lloris, o decizie care a stârnit multe dezbateri.

Kylian Mbappe: În Căutarea Triumfului Suprem la Euro 2024

Pregătirea pentru Euro 2024

  Franța s-a calificat pentru Euro 2024 într-un mod impresionant, învingând Olanda atât acasă, cât și în deplasare. Cu toate acestea, pregătirile pentru turneu nu au fost ideale, echipa având performanțe slabe în meciurile amicale pre-turneu. Pierderea lui Lucas Hernandez din cauza unei accidentări și îndoielile privind starea fizică a unor jucători cheie precum Adrien Rabiot și Aurelien Tchouameni adaugă la provocările echipei.

  Mbappe insistă că problemele sale minore de sănătate nu vor afecta performanța sa la turneu. Acum, cu mutarea visată la Real Madrid și banderola de căpitan al Franței, Mbappe are ocazia de a demonstra că este cel mai bun jucător din lume și de a aduce succesul Franței la Euro 2024.

Kylian Mbappe: În Căutarea Triumfului Suprem la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri