Type to search

Stiri Diverse

Kompany la Bayern München: O Reuniune Cu Bernardo Silva?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Achiziții Strategice pentru Bayern

  Bayern München a făcut deja câteva mișcări importante în transferuri, printre care achiziționarea internaționalului japonez Hiroki Ito de la Stuttgart. De asemenea, se zvonește că Michael Olise de la Crystal Palace a refuzat oferte din Premier League pentru a se alătura gigantului german. Aceste mișcări demonstrează angajamentul lui Kompany de a construi o echipă competitivă, conform recentelor predicții fotbal din Bundesliga.

  Kompany dorește însă să aducă un jucător cu experiență, iar Bernardo Silva pare a fi candidatul ideal. Silva, cu un palmares impresionant de 66 de goluri și 66 de pase decisive în 355 de apariții pentru Manchester City, potrivit ultimelor statistici fotbal britanice, ar putea aduce un plus de creativitate și experiență echipei Bayern.

Kompany la Bayern München: O Reuniune Cu Bernardo Silva?
Vincent Kompany

Posibilitatea Unui Transfer De Succes

  Succesul transferului depinde de disponibilitatea Bayern de a plăti prețul cerut de Manchester City pentru Silva, care are o clauză de eliberare de 50 milioane de lire sterline. Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de presa britanică, Guardiola ar dori să-l păstreze pe Silva, dar contractul acestuia mai are doar doi ani, iar jucătorul nu a ascuns dorința de a experimenta noi provocări, inclusiv o revenire la Benfica.

  Pe lângă costul transferului, Bayern trebuie să ia în considerare și lungimea contractului pentru Silva, având în vedere dorința sa de a juca din nou pentru Benfica la un moment dat. Aceste aspecte vor fi cruciale în determinarea dacă mutarea portughezului în Bundesliga va avea loc sau nu.

Kompany la Bayern München: O Reuniune Cu Bernardo Silva?
Bernardo Silva la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri