Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Insulele Feroe

Klaksvik vs B36 Torshavn. Ponturi Pariuri Insulele Feroe si Statistici Fotbal 04.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Klaksvik vs B36 Torshavn meci Insulele Feroe
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Mohr Ossursson

Stadion
Stadion

Við Djúpumýrar

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

20:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
16.03.2024 B36 Torshavn 2-0 Klaksvik 4-8 2-3 0-0
22.10.2023 B36 Torshavn 0-0 Klaksvik --- 2-2 0-0
24.05.2023 Klaksvik 2-1 B36 Torshavn xx-xx 2-3 0-0
30.04.2023 B36 Torshavn 2-3 Klaksvik --- 6-3 1-0
01.09.2022 Klaksvik 1-1 B36 Torshavn --- 3-2 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Klaksvik
Gazde Scor Oaspeți
Klaksvik 0-2 Vikingur
Klaksvik 4-0 Toftir
Klaksvik 2-1 Vikingur
Klaksvik 2-0 07 Vestur
Klaksvik 3-0 Toftir
Logo
B36 Torshavn
Gazde Scor Oaspeți
Fuglafjordur 3-4 B36 Torshavn
Runavik 2-2 B36 Torshavn
HB Torshavn 2-1 B36 Torshavn
HB Torshavn 2-1 B36 Torshavn
Vikingur 4-0 B36 Torshavn

pont

 GG sau Peste 2.5 Goluri
GG sau Peste 2.5 Goluri @1.45
Read More
71% dintre meciurile de acasă ale Klaksvik și 88% dintre deplasările B36 Torshavn au avut peste 2.5 goluri, reflectând o tendință clară pentru meciuri cu multe goluri. Această tendință este susținută de stilul ofensiv al ambelor echipe.
Victorie Klaksvik
Victorie Klaksvik@1.60
Read More
Klaksvik a câștigat 86% din meciurile de acasă, cu o apărare solidă, primind doar 0.71 goluri pe meci. Forma lor pe teren propriu și eficiența defensivă îi fac favoriți împotriva B36 Torshavn, care a primit goluri în 88% din meciurile din deplasare.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Klaksvik vs B36 Torshavn

     Pe 4 iulie 2024, Klaksvik se va confrunta cu B36 Torshavn în etapa a 16-a din Campionatul Insulelor Feroe, un meci crucial pentru ambele echipe. Partida va începe la ora 20:30 și va fi una de mare interes pentru fanii fotbalului și pariorii care urmăresc îndeaproape evoluțiile din această ligă.


     Klaksvik
, ocupând în prezent locul 3 în clasament cu 33 de puncte, are un sezon solid în spate. De cealaltă parte, B36 Torshavn se află pe poziția a 5-a cu 23 de puncte. Meciul de față reprezintă o oportunitate pentru Klaksvik de a-și consolida poziția de podium, în timp ce B36 Torshavn caută să reducă diferența de puncte și să avanseze în clasament.


     În ultimele cinci întâlniri directe, Klaksvik a obținut două victorii, B36 Torshavn una, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate. În aceste partide, Klaksvik a marcat de 8 ori, în timp ce B36 Torshavn a înscris 6 goluri. Un aspect interesant este că 60% dintre aceste meciuri s-au încheiat cu peste 2.5 goluri și în 40% din cazuri ambele echipe au marcat.


     Analizând ultimele meciuri, observăm că Klaksvik a obținut 9 puncte din ultimele 5 partide, marcând de 8 ori. Deși au avut dificultăți în atac, nereușind să înscrie în două din ultimele cinci jocuri, echipa și-a păstrat soliditatea defensivă. În schimb, B36 Torshavn a reușit să strângă tot 9 puncte, dar cu un atac mult mai prolific, înscriind de 14 ori în ultimele 5 jocuri.


     Statisticile de goluri ne arată că Klaksvik are o medie de 1.87 goluri pe meci în acest sezon, cu o tendință de a marca mai multe goluri în a doua repriză. În meciurile de acasă, echipa a avut o medie de 2.86 goluri marcate și 0.71 goluri primite. De cealaltă parte, B36 Torshavn a avut o medie de 1.88 goluri marcate în deplasare și 1.88 goluri primite.


     Pe partea de cornere, Klaksvik are o medie de 5.4 cornere pe meci acasă, în timp ce B36 Torshavn înregistrează o medie de 4.6 cornere în deplasare. În meciurile directe, media cornere este de 9.5, cu 60% dintre partide având peste 8.5 cornere.


     În ceea ce privește goalgheterii, Pall Klettskard de la Klaksvik este liderul echipei cu 13 goluri marcate, în timp ce Marius Lindh de la B36 Torshavn a înscris 7 goluri și a oferit 4 pase decisive.


     În concluzie, meciul Klaksvik vs B36 Torshavn promite să fie unul spectaculos, cu multe ocazii de gol și momente tensionate. Având în vedere statisticile și forma actuală a echipelor, este de așteptat să vedem un meci cu multe goluri și posibilitatea ca ambele echipe să marcheze.

Klaksvik: Formă, știri si statistici

     Klaksvik a avut un parcurs impresionant în Campionatul Insulelor Feroe în acest sezon, ocupând locul 3 în clasament cu 33 de puncte acumulate în 15 meciuri. Cu 11 victorii și doar 4 înfrângeri, echipa demonstrează o constanță remarcabilă, în special în meciurile de acasă, unde a obținut majoritatea punctelor.


     Pe teren propriu, Klaksvik a înregistrat 7 victorii din 8 meciuri, ceea ce le conferă un avantaj moral semnificativ înaintea acestui duel. Echipa a marcat 20 de goluri acasă și a primit doar 5, având o medie de 2.86 goluri marcate pe meci și 0.71 goluri primite. Această eficiență defensivă combinată cu un atac puternic le-a permis să câștige cu un singur gol diferență în 57% dintre victorii și să obțină 3 puncte în 86% din meciurile jucate pe teren propriu.


     Un alt aspect interesant este capacitatea echipei de a marca în ambele reprize, 71% dintre meciuri încheindu-se cu goluri în ambele părți ale jocului. Aceasta sugerează o strategie de joc bine implementată, cu un atac susținut și o apărare solidă. Cu toate acestea, echipa a avut probleme în a marca primul gol în 43% din meciuri, ceea ce poate reprezenta un punct slab în fața unei echipe ca B36 Torshavn, cunoscută pentru starturile rapide.


     Klaksvik
se bazează mult pe performanțele individuale ale jucătorilor săi cheie. Pall Klettskard, cu 13 goluri în acest sezon, este vârful de lance al atacului, aducând un aport crucial în faza ofensivă. Echipa reușește să creeze multe ocazii de gol, având o medie de 5.4 cornere pe meci acasă, ceea ce reflectă un stil de joc ofensiv și axat pe presiune constantă asupra adversarului.


     În ceea ce privește momentele în care marchează goluri, Klaksvik are tendința de a fi mai eficientă în a doua repriză, 64% dintre golurile lor venind în acest interval. Aceasta arată o capacitate de a se adapta și de a menține intensitatea pe parcursul întregului meci, ceea ce poate fi un factor decisiv în meciurile strânse.


     Punctele forte ale echipei includ o apărare solidă, capacitatea de a controla jocul și de a crea multe ocazii de gol. De asemenea, echipa este foarte eficientă în a proteja avantajele obținute, având un record impresionant de a păstra scorul atunci când conduce. Punctele slabe se referă în principal la dificultățile în a începe meciurile în forță și la momentele în care nu reușesc să înscrie primul gol.


     Comparativ cu B36 Torshavn, Klaksvik are avantajul terenului propriu și o defensivă mai bună. Cu toate acestea, B36 Torshavn are un atac prolific în deplasare și poate pune probleme serioase dacă reușește să înscrie primul gol.

B36 Torshavn: Formă, știri si statistici

     B36 Torshavn intră în acest meci cu o formă bună, fiind neînvinsă în ultimele 5 meciuri și cu două victorii consecutive. Echipa se află pe locul 5 în Campionatul Insulelor Feroe cu 23 de puncte acumulate în 15 meciuri. În deplasare, B36 Torshavn a demonstrat o capacitate de a performa bine, având 3 victorii, 1 egal și 4 înfrângeri, cu o medie de 1.88 goluri marcate și 1.88 goluri primite pe meci.


     Atacul este punctul forte al echipei, B36 Torshavn reușind să marcheze 31 de goluri în acest sezon, cu o medie de 2.07 goluri pe meci. În deplasare, echipa a marcat în 75% din meciuri, demonstrând o capacitate de a crea și valorifica ocazii chiar și pe terenuri ostile. Marius Lindh, cu 7 goluri și 4 pase decisive, este jucătorul cheie în atac, contribuind semnificativ la performanțele echipei.


     Defensiv, B36 Torshavn a avut dificultăți în a menține poarta intactă, primind 25 de goluri în 15 meciuri, cu o medie de 1.67 goluri primite pe meci. În deplasare, echipa a primit goluri în 88% din meciuri, ceea ce poate fi o vulnerabilitate majoră în fața unui atac puternic precum cel al Klaksvik. Echipa a avut probleme în a menține avantajele obținute, cu o rată de apărare a avantajului de doar 50%, ceea ce sugerează o fragilitate în momentele critice ale jocului.


     Pe partea de cornere, B36 Torshavn are o medie de 4.6 cornere pe meci în deplasare, ceea ce reflectă un stil de joc ofensiv și o abordare directă. Echipa a înregistrat un procent ridicat de meciuri cu peste 8.5 cornere, ceea ce poate fi un indicator valoros pentru pariorii care se concentrează pe acest tip de pariu.


     În ceea ce privește stilul de joc, B36 Torshavn preferă un joc deschis, cu multe ocazii de gol și un ritm rapid. Echipa este eficientă în atacurile rapide și contraatacuri, ceea ce le permite să profite de erorile defensive ale adversarilor. Totuși, acest stil ofensiv poate lăsa spații în apărare, ceea ce poate fi exploatat de echipele adverse.


     Un alt punct de interes este capacitatea echipei de a marca în ambele reprize. În 62% din meciurile din deplasare, B36 Torshavn a reușit să înscrie în ambele reprize, arătând o consistență și o adaptabilitate remarcabile. Totuși, echipa a avut și momente în care a întâmpinat dificultăți în a menține ritmul de joc pe tot parcursul meciului, cedând adesea în a doua repriză.


     Comparativ cu Klaksvik, B36 Torshavn are un atac mai prolific în deplasare, dar suferă la capitolul defensiv. Echipa trebuie să își îmbunătățească capacitatea de a menține avantajele și de a închide meciurile atunci când sunt în avantaj.

Ponturi Pariuri Insulele Feroe

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, platforma de top pentru pariorii care caută ponturi pariuri Insulele Feroe și multe alte predicții precise pentru diverse evenimente sportive. Suntem dedicați să oferim cele mai bune ponturi Insulele Feroe, astfel încât să puteți profita la maximum de fiecare oportunitate de pariere.

     Pe xpertbet.ro, ne concentrăm pe furnizarea de ponturi bune azi, actualizate și analizate în detaliu, pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să vă creșteți șansele de câștig. Indiferent de nivelul de experiență pe care îl aveți, veți găsi pe platforma noastră toate resursele necesare pentru a plasa pariuri de succes.

     Unul dintre principalele avantaje ale utilizării ponturilor pariuri Insulele Feroe este acuratețea și obiectivitatea lor. Echipa noastră de experți analizează fiecare meci în detaliu, luând în considerare factori precum forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor, condițiile de joc și istoricul confruntărilor directe. Toate aceste date sunt utilizate pentru a oferi ponturi Insulele Feroe precise și bine argumentate.

     Pe xpertbet.ro, oferim o gamă largă de pronosticuri fotbal pentru diverse competiții, inclusiv pentru meciurile din Insulele Feroe. Fiecare pronostic este rezultatul unei analize amănunțite, realizate de experți în domeniu, care utilizează cele mai avansate tehnici de predicție și analiză. Acest lucru ne permite să vă oferim ponturi bune azi, care sunt extrem de fiabile și eficiente.

     Pentru cei care caută ponturi fotbal gratis, xpertbet.ro este locul ideal. Pe platforma noastră, veți găsi o varietate de ponturi și predicții disponibile gratuit, care vă pot ajuta să luați decizii informate fără a cheltui bani pe servicii de consultanță. Ne mândrim cu faptul că oferim acces gratuit la ponturi bune azi, pentru a sprijini toți pariorii, indiferent de bugetul lor.

     De ce să alegeți pronosticuri fotbal de pe xpertbet.ro? Pe lângă acuratețea și obiectivitatea oferite de analiza noastră detaliată, platforma noastră vă pune la dispoziție și o interfață prietenoasă și ușor de utilizat. Toate informațiile de care aveți nevoie sunt la doar câteva click-uri distanță, fie că este vorba de ponturi pariuri Insulele Feroe sau ponturi fotbal gratis. În plus, actualizăm constant baza noastră de date pentru a vă oferi cele mai noi și relevante informații.

     Utilizarea ponturilor Insulele Feroe este extrem de simplă pe xpertbet.ro. Tot ce trebuie să faceți este să accesați platforma noastră, să selectați evenimentul de interes și să consultați pronosticuri fotbal oferite. Veți găsi predicții detaliate, argumentate și bazate pe date concrete, care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Pe lângă ponturile bune azi și pronosticurile fotbal, xpertbet.ro oferă și o serie de resurse educative pentru pariori. Acestea includ articole și ghiduri care explică în detaliu cum puteți utiliza ponturi fotbal gratis pentru a vă îmbunătăți strategia de pariere. Astfel, nu doar că vă oferim cele mai bune ponturi, dar vă și ajutăm să înțelegeți mai bine lumea pariurilor sportive și să deveniți pariori mai informați și mai eficienți.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să își maximizeze câștigurile prin utilizarea ponturilor pariuri Insulele Feroe. Cu pronosticuri fotbal precise, ponturi Insulele Feroe detaliate și ponturi bune azi actualizate constant, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune resurse pentru a vă transforma pasiunea pentru pariuri într-o activitate profitabilă. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile fotbal gratis vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri atunci când pariați.

     Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, veți găsi pe xpertbet.ro toate informațiile și resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig. Nu mai stați pe gânduri și începeți să profitați de avantajele oferite de ponturile pariuri Insulele Feroe. Vă dorim mult succes și pariuri câștigătoare!

     Pe lângă analizele detaliate și pronosticurile fotbal pe care le oferim, ne străduim să creăm o comunitate de pariori bine informați și dedicați. De aceea, punem un accent deosebit pe transparență și acuratețe în toate ponturile Insulele Feroe pe care le publicăm. Fiecare pont este rezultatul unei analize amănunțite, realizate de experți în domeniu, care utilizează cele mai avansate tehnici de predicție și analiză.

     Vă invităm să deveniți parte din comunitatea xpertbet.ro și să beneficiați de cele mai bune ponturi pariuri Insulele Feroe și pronosticuri fotbal disponibile pe piață. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu acces la informațiile și predicțiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate și a câștiga constant la pariuri. Nu mai așteptați și alăturați-vă acum miilor de pariori care au descoperit avantajele oferite de ponturile bune azi de pe xpertbet.ro. Mult succes în toate pariurile dumneavoastră!

     Pe xpertbet.ro, ne angajăm să vă oferim cele mai bune ponturi fotbal gratis pentru a vă sprijini în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră de parior. Cu analiza noastră detaliată și expertiza noastră vastă, suntem siguri că veți găsi toate resursele necesare pentru a plasa pariuri câștigătoare. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile pariuri Insulele Feroe vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de pariere. Mult succes și pariuri câștigătoare!

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri