Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Islanda

Fjolnir vs Keflavik. Ponturi Pariuri Islanda si Statistici Fotbal 04.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Fjolnir vs Keflavik meci Islanda
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Fjölnisvöllur

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

21:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
03.03.2023 Fjolnir 4-5 Keflavik 1-2 0-0
21.09.2019 Keflavik 1-0 Fjolnir 1-3 0-0
11.07.2019 Fjolnir 1-1 Keflavik 2-3 0-0
08.08.2018 Fjolnir 0-0 Keflavik 1-4 0-0
18.05.2018 Keflavik 1-2 Fjolnir 2-1 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Fjolnir
Gazde Scor Oaspeți
Fjolnir 5-2 Grotta
Fjolnir 1-0 Thor Akureyri
Fjolnir 4-2 Njardvik
Fjolnir 3-1 Throttur
Fjolnir 1-0 Leiknir
Logo
Keflavik
Gazde Scor Oaspeți
Vestmannaeyjar 5-0 Keflavik
Dalvik 0-0 Keflavik
Grindavik 2-2 Keflavik
Thor Akureyri 1-1 Keflavik
Grotta 1-0 Keflavik

pont

Peste 2.5 Goluri
Peste 2.5 Goluri@1.42
Read More
Fjolnir are o medie de 2.8 goluri marcate pe meci acasă, iar Keflavik are o defensivă slabă în deplasare, primind în medie 1.8 goluri pe meci. Statisticile sugerează un meci cu peste 2.5 goluri.
Fjolnir câștigă oricare repriză
Fjolnir câștigă oricare repriză@1.42
Read More
Fjolnir are o rată de succes de 100% în meciurile de acasă, câștigând ambele reprize în numeroase partide. Keflavik a avut dificultăți majore în deplasare, fără nicio victorie în acest sezon.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Fjolnir vs Keflavik

     Pe data de 4 iulie 2024, la ora 21:00, se va disputa un meci crucial în etapa a 11-a din Campionatul Islandei, între echipele Fjolnir și Keflavik. Acest meci aduce față în față liderul clasamentului, Fjolnir, care ocupă prima poziție cu 23 de puncte, și Keflavik, care se află pe locul 8, cu doar 11 puncte. În contextul actual al campionatului, meciul are o importanță majoră pentru ambele echipe, dar cu obiective diferite: Fjolnir își dorește să își consolideze poziția de lider, în timp ce Keflavik luptă pentru a urca în clasament și a se îndepărta de zona retrogradării.


     Istoricul întâlnirilor directe între cele două echipe ne oferă o perspectivă interesantă asupra acestei confruntări. În cele 15 meciuri disputate până acum, Fjolnir a câștigat de 3 ori, în timp ce Keflavik a obținut 4 victorii. Restul de 8 meciuri s-au încheiat la egalitate. Din punct de vedere al golurilor marcate, Fjolnir a înscris de 20 de ori, iar Keflavik de 22 de ori. Un aspect demn de menționat este faptul că 60% dintre meciurile directe au avut peste 2.5 goluri, iar în 50% dintre ele ambele echipe au marcat.


     În meciurile anterioare, Fjolnir a demonstrat o formă impresionantă, reușind să câștige ultimele două partide din campionat. Echipa are o medie de 2.30 puncte pe meci în acest sezon, iar în ultimele 8 meciuri, media punctelor pe meci este de 2.13. Pe de altă parte, Keflavik vine după o înfrângere drastică cu 0-5 în fața celor de la IBV, încheind astfel o serie de 7 meciuri fără înfrângere. În ultimele 8 meciuri, media punctelor pe meci pentru Keflavik este de 1.38, cu 25.5% mai mare decât media sezonului.


     Fjolnir
are un atac puternic, marcând 28 de goluri și primind doar 10, ceea ce le oferă o diferență de goluri de +18. La meciurile de acasă, Fjolnir a reușit să înscrie în medie 2.8 goluri pe meci, cu un procentaj de 100% de meciuri în care au marcat cel puțin un gol. În schimb, Keflavik a avut dificultăți în deplasare, având o medie de doar 0.6 goluri marcate pe meci și 1.8 goluri primite.


     Un alt aspect interesant sunt cornerele. Fjolnir are o medie de cornere în meciurile de acasă de 4.5, în timp ce Keflavik are o medie de 3.5 în deplasare. În ceea ce privește procentajul meciurilor cu peste 8.5 cornere, Fjolnir are 60%, iar Keflavik 50%.


     De asemenea, ambele echipe au anumite puncte forte și puncte slabe. Fjolnir excelează în atac, cu o rată de marcare în prima jumătate a meciurilor de 60% și în a doua jumătate de 80%. Keflavik, pe de altă parte, are dificultăți în a menține un avantaj, cu o rată de apărare a avantajului de 0%. În plus, 42% dintre golurile primite de Fjolnir vin după minutul 75, în timp ce 38% dintre golurile primite de Keflavik vin în aceeași perioadă.


     Această analiză sugerează un meci echilibrat, cu potențial de goluri multiple și un spectacol ofensiv, mai ales din partea Fjolnir. De asemenea, statisticile indică faptul că Keflavik va trebui să își îmbunătățească performanța defensivă dacă dorește să obțină un rezultat pozitiv în această deplasare dificilă.

Fjolnir: Formă, știri si statistici

     Fjolnir, echipa gazdă a acestui meci, vine într-o formă deosebit de bună, ocupând prima poziție în Campionatul Islandei cu 23 de puncte după 10 etape. Cu un palmares impresionant de 7 victorii, 2 remize și doar o înfrângere, Fjolnir a demonstrat o consistență remarcabilă atât în atac, cât și în apărare. Pe teren propriu, echipa a fost de neînvins, câștigând toate cele 5 meciuri disputate, marcând în medie 2.8 goluri pe meci și primind doar 1 gol pe meci.


     Unul dintre punctele forte ale echipei Fjolnir este atacul lor prolific, condus de golgheterul Mani Hilmarsson, care a înscris 7 goluri în acest sezon. Echipa are o rată de marcare impresionantă, reușind să înscrie în fiecare dintre ultimele 7 meciuri. Fjolnir este de asemenea cunoscută pentru începuturile puternice, deschizând scorul în 80% dintre meciurile disputate și având o rată de apărare a avantajului de 83%.


     Din punct de vedere defensiv, Fjolnir are o performanță solidă, cu o medie de doar 1 gol primit pe meci acasă. De asemenea, echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 40% dintre meciurile de pe teren propriu, demonstrând o organizare defensivă eficientă. Cu toate acestea, un aspect de îmbunătățit ar fi golurile primite după minutul 75, care reprezintă 42% din totalul golurilor primite, ceea ce sugerează o scădere a concentrării în ultimele minute ale jocului.


     În ceea ce privește stilul de joc, Fjolnir preferă un fotbal ofensiv, bazat pe posesie și atacuri rapide. Echipa utilizează deseori flancurile pentru a crea oportunități de gol, având jucători rapizi și tehnici care pot destabiliza apărarea adversă. De asemenea, Fjolnir excelează în momentele fixe, reușind să înscrie numeroase goluri din cornere și lovituri libere.


     Comparând aceste aspecte cu echipa adversă, Keflavik, putem observa că Fjolnir are un avantaj clar în termeni de eficacitate ofensivă și organizare defensivă. În meciurile de acasă, Fjolnir a reușit să mențină un ritm constant de performanță, în timp ce Keflavik a întâmpinat dificultăți majore în deplasare.


     Un alt aspect important în analiza echipei Fjolnir este forma recentă. Cu 12 puncte obținute din ultimele 5 meciuri, echipa are o medie de 2.4 puncte pe meci, ceea ce indică o formă excelentă. De asemenea, Fjolnir a reușit să câștige ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu, ceea ce le conferă un moral ridicat și o încredere sporită în capacitățile lor.


     În concluzie, Fjolnir se prezintă ca o echipă puternică și bine organizată, cu o ofensivă redutabilă și o apărare solidă. Echipa are toate atuurile pentru a continua seria de victorii pe teren propriu și a-și consolida poziția de lider în Campionatul Islandei. Meciul împotriva Keflavik se anunță a fi un test important, dar Fjolnir are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv, bazându-se pe forma excelentă și pe avantajul terenului propriu.

Keflavik: Formă, știri si statistici

     Keflavik, echipa oaspete, se află pe locul 8 în Campionatul Islandei, cu 11 puncte acumulate după 10 etape. Cu doar 2 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri, Keflavik a avut un parcurs mai puțin constant comparativ cu adversarul său din acest meci. În deplasare, echipa nu a reușit să obțină nicio victorie, având o medie de doar 0.6 goluri marcate pe meci și 1.8 goluri primite, ceea ce reflectă dificultățile întâmpinate în meciurile jucate pe teren străin.


     În ultimele meciuri, Keflavik a avut parte de o înfrângere dureroasă cu 0-5 împotriva celor de la IBV, punând capăt unei serii de 7 meciuri fără înfrângere. Cu toate acestea, echipa a arătat o capacitate de a lupta, reușind să obțină 5 remize în ultimele 8 meciuri. Forma lor recentă indică o medie de 1.38 puncte pe meci în ultimele 8 partide, ceea ce este o îmbunătățire semnificativă față de media sezonului.


     Un punct slab major al Keflavik este ofensiva lor ineficientă în deplasare. Echipa a reușit să înscrie doar 3 goluri în cele 5 meciuri jucate pe teren străin, ceea ce sugerează o dificultate în a crea și finaliza oportunități de gol. De asemenea, Keflavik a avut probleme în a păstra un avantaj, cu o rată de apărare a avantajului de 0% și o capacitate scăzută de a egala atunci când sunt conduși.


     Din punct de vedere defensiv, Keflavik a avut o performanță mixtă. Echipa a păstrat poarta intactă în 20% dintre meciurile disputate în deplasare, dar a primit gol în 80% dintre aceste meciuri. De asemenea, Keflavik are o tendință de a primi goluri în a doua jumătate a meciurilor, cu 60% din golurile primite venind după pauză. Aceasta sugerează o potențială slăbiciune în rezistența fizică și mentală în ultimele minute ale jocului.


     Stilul de joc al Keflavik se bazează pe o apărare solidă și contraatacuri rapide. Echipa preferă să joace defensiv, încercând să blocheze atacurile adversarului și să profite de oportunitățile de contraatac. Cu toate acestea, această strategie nu a dat roade în deplasare, unde echipa a avut dificultăți în a menține un nivel constant de performanță.


     Comparând cele două echipe, Fjolnir și Keflavik, observăm diferențe semnificative în termeni de eficiență ofensivă și defensivă. Fjolnir are un atac puternic și o apărare solidă, în timp ce Keflavik a întâmpinat dificultăți în ambele aspecte ale jocului, mai ales în meciurile din deplasare. De asemenea, Fjolnir are un avantaj clar în ceea ce privește forma recentă și consistența performanței pe teren propriu.


     În concluzie, Keflavik se confruntă cu o provocare majoră în acest meci, având nevoie de o performanță excepțională pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva liderului Fjolnir. Echipa va trebui să își îmbunătățească eficiența ofensivă și să arate o mai mare rezistență defensivă pentru a putea face față atacurilor puternice ale Fjolnir. De asemenea, Keflavik va trebui să se concentreze pe menținerea concentrării și energiei pe tot parcursul meciului, pentru a evita primirea golurilor în ultimele minute ale jocului.

Ponturi Pariuri Islanda

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, destinația dumneavoastră principală pentru cele mai precise ponturi pariuri Islanda și multe alte ponturi sportive de încredere. Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, platforma noastră vă oferă toate resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig.

     Pe xpertbet.ro, ne dedicăm furnizării celor mai bune ponturi Islanda, analizate cu atenție de experții noștri. Aceste ponturi pariuri Islanda sunt bazate pe o analiză detaliată a meciurilor, incluzând factori precum forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor, condițiile de joc și istoricul confruntărilor directe. Acest lucru vă asigură că veți avea întotdeauna acces la informații de calitate, care vă pot ghida spre decizii de pariere mai bune.

     Unul dintre avantajele majore ale utilizării ponturilor pariuri Islanda de pe xpertbet.ro este acuratețea și obiectivitatea lor. Echipa noastră de experți lucrează constant pentru a aduna și interpreta cele mai relevante date, oferindu-vă ponturi pariuri azi care sunt precise și bine argumentate. Acest lucru elimină orice incertitudine și vă oferă încrederea necesară pentru a plasa pariuri câștigătoare.

     În plus, xpertbet.ro nu se limitează doar la ponturi pariuri Islanda. Oferim o gamă largă de ponturi pariuri sportive pentru diverse competiții din întreaga lume. Fiecare pont este rezultatul unei analize amănunțite realizate de experții noștri, care utilizează cele mai avansate tehnici de predicție și analiză. Astfel, aveți la dispoziție ponturi pariuri experti care vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri în materie de pariuri sportive.

     Pe xpertbet.ro, interfața prietenoasă și ușor de utilizat vă permite să accesați rapid și simplu toate informațiile de care aveți nevoie. Indiferent dacă căutați ponturi Islanda sau ponturi pariuri azi, veți găsi toate datele necesare la doar câteva click-uri distanță. Actualizăm constant baza noastră de date pentru a vă oferi cele mai noi și relevante informații, astfel încât să fiți mereu cu un pas înaintea pieței.

     Pentru fanii fotbalului, xpertbet.ro oferă ponturi pariuri azi pentru toate meciurile importante. Fie că este vorba de competiții internaționale sau de ligi locale, veți găsi cele mai bune ponturi pentru a vă maximiza câștigurile. Analizăm fiecare meci în detaliu, luând în considerare toate variabilele relevante, pentru a vă oferi ponturi pariuri sportive de cea mai înaltă calitate.

     De asemenea, platforma noastră oferă ponturi pariuri experti pentru o varietate de sporturi, nu doar pentru fotbal. Indiferent dacă sunteți interesat de tenis, baschet, hochei sau alte sporturi, veți găsi ponturi detaliate și bine argumentate care vă pot ajuta să luați decizii informate și profitabile.

     Un alt aspect important al xpertbet.ro este faptul că oferim resurse educative pentru pariori. Pe lângă ponturile pariuri Islanda, veți găsi articole și ghiduri care explică în detaliu cum funcționează procesul de predicție și cum puteți utiliza ponturi pariuri sportive pentru a vă îmbunătăți strategia de pariere. Astfel, nu doar că vă oferim cele mai bune ponturi, dar vă și ajutăm să deveniți pariori mai informați și mai eficienți.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să își maximizeze câștigurile prin utilizarea ponturilor pariuri Islanda și a altor ponturi pariuri sportive. Cu ponturi pariuri azi precise și actualizate constant, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune resurse pentru a vă transforma pasiunea pentru pariuri într-o activitate profitabilă. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile pariuri experti vă pot ajuta să faceți cele mai bune alegeri atunci când pariați.

     Indiferent dacă sunteți un parior cu experiență sau un începător, veți găsi pe xpertbet.ro toate informațiile și resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă crește șansele de câștig. Nu mai stați pe gânduri și începeți să profitați de avantajele oferite de ponturile pariuri Islanda. Vă dorim mult succes și pariuri câștigătoare!

     Pe lângă analizele detaliate și ponturile pariuri experti pe care le oferim, ne străduim să creăm o comunitate de pariori bine informați și dedicați. De aceea, punem un accent deosebit pe transparență și acuratețe în toate ponturile Islanda pe care le publicăm. Fiecare pont este rezultatul unei analize amănunțite, realizate de experți în domeniu, care utilizează cele mai avansate tehnici de predicție și analiză.

     Vă invităm să deveniți parte din comunitatea xpertbet.ro și să beneficiați de cele mai bune ponturi pariuri Islanda și ponturi pariuri azi disponibile pe piață. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu acces la informațiile și predicțiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate și a câștiga constant la pariuri. Nu mai așteptați și alăturați-vă acum miilor de pariori care au descoperit avantajele oferite de ponturile pariuri experti de pe xpertbet.ro. Mult succes în toate pariurile dumneavoastră!

     Pe xpertbet.ro, ne angajăm să vă oferim cele mai bune ponturi pariuri sportive pentru a vă sprijini în fiecare pas al călătoriei dumneavoastră de parior. Cu analiza noastră detaliată și expertiza noastră vastă, suntem siguri că veți găsi toate resursele necesare pentru a plasa pariuri câștigătoare. Vă invităm să explorați platforma noastră și să descoperiți cum ponturile pariuri Islanda vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de pariere. Mult succes și pariuri câștigătoare!

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri