Type to search

Stiri Tenis

Italian Open: Iga Swiatek Triumfă din Nou și Nicolas Jarry Surprinde Calificându-se în Finală

Avatar of Xpert Bet
Share

Iga Swiatek Câștigă al Treilea Titlu la Italian Open

  Iga Swiatek a triumfat din nou la Italian Open, învingând-o pe Aryna Sabalenka cu scorul de 6-2, 6-3, și câștigând astfel al treilea său titlu șa acest turneu. Swiatek, aflată pe primul loc în clasamentul mondial WTA, a extins seria de victorii neîntrerupte pe zgură la 12 meciuri, oferind un avertisment rivalelor sale înaintea turneului de la Roland Garros, unde este de trei ori câștigătoare și campioană en-titre.

  În primul set, Swiatek a reușit break pe serviciul adversarei de două ori, profitând de cele 12 erori neforțate ale acesteia. Deși Sabalenka a avut cinci puncte de break în al doilea set și a încercat să preia conducerea, Swiatek a reușit să își păstreze serviciul. Poloneza a salvat două puncte de break și a continuat să își mențină nervii tari, reușind iar două break-uri pentru a-și asigura victoria într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Swiatek și-a exprimat recunoștința față de Sabalenka pentru replica oferită, spunând: „După Madrid știam că nu va fi ușor. Îți mulțumesc (Sabalenka) pentru că ai împărțit terenul cu mine și m-ai provocat să fiu mai bună.” Sabalenka, la rândul ei, a promis să revină mai puternică anul viitor și speră să se întâlnească din nou cu Swiatek în finala de la Roland Garros.

Nicolas Jarry Își Atinge Apogeul la Italian Open

  Nicolas Jarry a obținut cea mai mare victorie a carierei sale, învingându-l pe Tommy Paul cu scorul de 6-3, 6-7(3), 6-3 pentru a ajunge în prima sa finală ATP Masters 1000. Jarry, cap de serie numărul 21, este primul jucător din Chile care ajunge în finala unui Masters 1000 de la Fernando Gonzalez în 2007, conform recentelor statistici tenis din circuitul ATP.

  Jarry a demonstrat un joc puternic, reușind 13 ași și 35 de lovituri câștigătoare, învingându-l pe Paul în două ore și 44 de minute. „Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Am dat totul și am mers înainte. Este greu să mențin acel nivel de concentrare, dar acum sunt în finală,” a spus Jarry. În sferturi, Jarry l-a învins pe cap de serie numărul șase, Stefanos Tsitsipas, și se va confrunta cu Alexander Zverev în finală.

Italian Open: Iga Swiatek Triumfă din Nou și Nicolas Jarry Surprinde Calificându-se în Finală
Nicolas Jarry
Taguri