Type to search

Stiri Diverse

Încleștare Explozivă în Cupa Angliei: Manchester City vs. Newcastle United

Avatar of Xpert Bet
Share

Manchester City: Cu Gândul la Semifinalele Cupei Angliei

  Manchester City, deținătoarea Cupei Angliei, primește pe Newcastle United pe Etihad Stadium pentru un duel în sferturile de finală. Echipa lui Guardiola vine după o victorie solidă împotriva lui Luton Town, în timp ce Newcastle a trecut de Blackburn Rovers după loviturile de departajare.

  Manchester City continuă să domine în competițiile interne și internaționale sub comanda lui Pep Guardiola. Chiar și cu absențele notabile din echipă, cum ar fi Kevin De Bruyne și Ederson, City este hotărâtă să avanseze în Cupa Angliei după acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Jucători precum Erling Haaland și Jack Grealish vor fi esențiali pentru gazde de a-și menține aspirațiile câștigării unui alt trofeu în acest sezon. Echipa lui Pep Guardiola vine după un rezultat impresionant în ultimul meci de campionat împotriva lui Liverpool, iar acum caută să continue acest moment excelent în fața lui Newcastle, confirmând ultimele pronosticuri fotbal din Anglia.

Încleștare Explozivă în Cupa Angliei: Manchester City vs. Newcastle United
Pep Guardiola

Newcastle United: În Luptă pentru Un Loc în Cupele Europene

  Newcastle are și propriul său scop în această competiție – să ofere fanilor un sentiment de speranță și să se mențină în cursa pentru locurile din clasament cu calificare directă în cupele europene. În ultimul meci disputat între cele două echipe în Premier League, Manchester City a câștigat cu 3-2 pe terenul celor de la Newcastle United.

  Oaspeții se confruntă cu provocări semnificative în această întâlnire crucială. Cu o serie de accidentări nedorite și o formă fluctuantă în Premier League, echipa condusă de Eddie Howe va trebui să își găsească resursele pentru a face față unei echipe puternice precum Manchester City.

Încleștare Explozivă în Cupa Angliei: Manchester City vs. Newcastle United
Eddie Howe

Formații probabile

  Manchester City:

Ortega; Walker, Dias, Ake, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Bobb, Alvarez, Doku; Haaland

  Newcastle United:

Dubravka; Livramento, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Willock; Murphy, Isak, Almiron

Taguri

Lasa un comentariu