Type to search

Stiri Euro 2024

Henderson și Rashford Nu Fac Parte din Lotul Angliei pentru Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share

An Dezamăgitor pentru Henderson și Rashford

  Jordan Henderson a avut un an plin de provocări, marcat de mutări controversate și performanțe sub așteptări. Începând cu un transfer discutabil în Arabia Saudită, urmat de o perioadă dificilă la Ajax, Henderson a fost exclus din lotul provizoriu de 33 de jucători al Angliei pentru Euro 2024.

  Gareth Southgate, mangerul naționalei Angliei, a explicat că decizia de a-l lăsa pe Henderson în afara echipei s-a datorat lipsei de formă și a timpului redus de joc după o accidentare. Henderson a lipsit cinci săptămâni, ceea ce a afectat considerabil intensitatea performanțelor sale, potrivit unor ponturi fotbal dezvăluite în mass-media.

  Pe lângă Henderson, Marcus Rashford de la Manchester United a fost lăsat și el în afara lotului. Rashford a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, marcând doar șapte goluri în Premier League. Southgate a menționat că decizia de a-l exclude pe Rashford a fost luată pe baza performanțelor inferioare comparativ cu alți jucători.

Selecție pentru Viitorul Naționalei Angliei

  Selecția provizorie de 33 de jucători pentru Euro 2024 oferă o privire de ansamblu asupra viitorului fotbalului englez, cu includerea mai multor tineri talentați. Printre aceștia se numără Jarell Quansah și Curtis Jones de la Liverpool, Jarrad Branthwaite de la Everton și Adam Wharton de la Crystal Palace. Southgate a subliniat importanța de a oferi acestor tineri oportunitatea de a se dezvolta și de a-și arăta valoarea la nivel internațional, confirmând recentele predicții fotbal engleze.

  Din păcate, câțiva jucători importanți, precum Reece James, Raheem Sterling și Ben Chilwell de la Chelsea, au fost de asemenea excluși, în mare parte din cauza accidentărilor și a formelor inconstante. Sterling, de exemplu, a avut un sezon decent sub îndrumarea antrenorului Mauricio Pochettino, dar a fost unul dintre jucătorii ghinioniști în fața unei competiții acerbe pentru locurile din atacul formației londoneze.

  Southgate și-a justificat deciziile prin dorința de a oferi șanse tinerilor și de a construi o echipă competitivă pe termen lung. Declan Rice a fost numit căpitan interimar în absența altor lideri seniori, iar această schimbare evidențiază tranziția către o generație mai tânără și ambițioasă.

Henderson și Rashford Nu Fac Parte din Lotul Angliei pentru Euro 2024
Rashford și Henderson nu vor juca la Euro 2024
Taguri