Type to search

Stiri Diverse

Guinea-Bissau vs. Egipt: Duel Crucial în Calificările pentru Cupa Mondială

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțe și Perspective pentru Guinea-Bissau

  Guinea-Bissau și Egipt sunt neînvinse în calificările pentru Cupa Mondială, pregătindu-se pentru a patra întâlnire din Grupa A, luni, pe Estadio Nacional 24 de Setembro. Gazdele, deși au înregistrat două remize, se află pe locul al doilea, fiind deja la distanță de echipa nord-africană, de asemenea neînvinsă, potrivit recentelor statistici fotbal africane.

  Debutul naționalei Guinea-Bissau în calificările pentru Cupa Mondială o plasează pe locul al doilea în Grupa A după trei meciuri, statistic fiind una dintre cele mai bune echipe în această poziție înainte de runda a patra. Echipa gazdă a urcat în clasament după o remiză fără goluri cu Etiopia pe 6 iunie, devansând Burkina Faso, care a suferit o înfrângere cu 2-1 în fața Egiptului la Cairo.

  Indiferent de poziția lor actuală, echipa condusă de Luis Boa Morte nu ar avansa în playoff-uri ca una dintre cele mai bine clasate națiuni de pe locul doi dacă calificările s-ar încheia astăzi, datorită punctelor acumulate de Namibia (șapte puncte), Comore, Gabon și Guineea (toate câte șase). Totuși, situația ar putea să se schimbe în următoarea rundă, iar Guinea-Bissau ar putea chiar să aspire la locul întâi prin înfrângerea Egiptului luni, într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

  Gazdele au cu siguranță capacitatea de a împiedica adversarii lor iluștri să înscrie, având consecutive meciuri fără goluri primite împotriva naționalelor din Djibouti și Etiopia, precum și patru meciuri fără gol marcat în ultimele cinci din calificările pentru Cupa Mondială. Cu toate acestea, găsirea constantă a porții rămâne o problemă majoră pentru națiunea vest-africană.

Guinea-Bissau vs. Egipt: Duel Crucial în Calificările pentru Cupa Mondială
Luis Boa Morte

Egipt: Dominația și Obiectivele Echipei

  Antrenorul Hossam Hassan și Egiptul au obținut puncte maxime într-o victorie potențial dificilă împotriva naționalei Burkina Faso, cu scorul de 2-1, consolidând succesul pentru giganții africani aflați în pole position pentru a avansa automat din Grupa A, potrivit recentelor predicții fotbal africane.

  Deși sunt excelenți pe continent, participarea campionilor de șapte ori ai Africii la doar trei finale ale Cupei Mondiale este o dezamăgire pentru oricine dorește să experimenteze magia Faraonilor pe scena mondială. Ei își propun să ajungă la a patra calificare. Cu patru puncte care îi separă de adversarii de luni și cinci puncte între liderii grupei și Burkina Faso, oaspeții caută să își mărească avansul pe măsură ce calificările se apropie de punctul de mijloc.

  Există motive de optimism pentru Egipt, care și-a păstrat poarta intactă în ultimele două meciuri și a fost la circa 30 de minute de un al treilea meci fără gol primit înainte ca Lassina Traore să reducă din diferență la Cairo. Egiptul a suferit doar o singură înfrângere în ultimele 14 meciuri de calificare pentru Cupa Mondială, în dublul meci cu Senegal, conducând la finalele din 2022.

  Trezeguet a fost omul decisiv în ultimul meci al Egiptului, marcând ambele goluri împotriva lui Burkina Faso. În ciuda revenirii lui Mohamed Salah, acesta nu a mai înscris pentru Faraoni de la primul meci al Cupei Africii pe Națiuni împotriva Mozambicului din ianuarie, neavând goluri în ultimele trei meciuri competitive.

Guinea-Bissau vs. Egipt: Duel Crucial în Calificările pentru Cupa Mondială
Hossam Hassan

Formații probabile

  Guinea-Bissau:

Manuel Balde; Cande, Encada, Sangante, Djalo; Cassama, Bikel, Semedo; Dju, Mama Balde, E Balde

  Egipt:

El Shenawy; Rabia, Fathi, Abdelmonem; Hany, Attia, Zizo, Ashour, Trezeguet; Mohamed, Salah

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri