Type to search

Formula 1 Stiri

Grand Prix Las Vegas 2023: Max Verstappen a Cucerit Inimile Fanilor

Avatar of Xpert Bet
Share

De la Controverse la Triumf: Parcursul Epopeic al Grand Prix-ului Las Vegas

 Grand Prix-ul Las Vegas, mult hulit de unii, și-a încheiat cursa într-un mod spectaculos, oferind o cursă dramatică pe celebrul Strip din Las Vegas pentru a compensa erorile anterioare. Anunțul celui de-al treilea Grand Prix al Statelor Unite a fost întâmpinat inițial cu entuziasm, dar atmosfera a început să se înrăutățească în zilele premergătoare evenimentului, pe măsură ce închiderile stradale au sufocat traficul și interesul publicului a început să scadă.

 Starul Red Bull a declarat: „A fost foarte distractiv acolo”, după ce și-a asigurat a 18-a victorie din sezonul de Formula 1. Verstappen, inițial critic, a recunoscut că a fost o experiență plăcută și a lăudat mulțimea învăluită în lumini în cercul câștigătorilor, unde fântânile celebre Bellagio dansau în fundal.

 „O mulțime minunată”, a spus Verstappen. „Sper că toată lumea s-a bucurat, noi cu siguranță am făcut-o. Abia aștept să revin aici anul viitor și să încercăm ceva similar.” Șeful de la Red Bull, Christian Horner, a declarat că Verstappen a savurat experiența și și-a schimbat părerea despre Vegas. Lewis Hamilton, care a lăudat circuitul după locul său al șaptelea, a respins criticile despre show-ul Grand Prix-ului, subliniind oportunitățile de depășire. 

De la Controverse la Aclamații: Max Verstappen Schimbă Părerea Despre Vegas

 Al doilea clasat, Charles Leclerc, a oferit cuvinte de laudă finale pentru LVGP, programat să se desfășoare în sâmbăta dinaintea Zilei Recunoștinței pentru următoarea decadă. „Nu exista o cursă mai bună pentru a fi prima cursă în Vegas”, a spus el. „Energia în jurul orașului este incredibilă, și sunt extrem de fericit. M-am bucurat cu adevărat astăzi.”

 Situația a fost complicată și mai mult de o primă sesiune de antrenament dezastruoasă joi seara, care a durat doar opt minute înainte de a fi anulată pentru repararea pistei, provocând un proces colectiv din partea fanilor nemulțumiți. Cu toate acestea, într-o noapte clară și rece din Nevada, chiar și cel mai mare critic al LVGP – Max Verstappen, câștigătorul evenimentului inaugural – a trebuit să recunoască că a fost un succes.

 Rezidenții și muncitorii au exprimat sentimente mixte în această săptămână cu privire la revenirea F1 în oraș după aproape 40 de ani de absență. Unii au considerat că este inacceptabil de disruptiv pentru viața lor de zi cu zi, în timp ce alții au susținut că este exact genul de eveniment de care orașul are nevoie pentru a continua să crească.

Grand Prix Las Vegas 2023: Max Verstappen a Cucerit Inimile Fanilor
Las Vegas GP
Taguri

Lasa un comentariu