Type to search

Stiri Diverse

Fulham vs. Newcastle United: Revanșă Dorită de Gazde după Eșecul Amar din EFL Cup

Avatar of Xpert Bet
Share

Fulham își Dorește Revanșa în FA Cup

  După un exit dramatic în semifinalele EFL Cup, Fulham se pregătește pentru un duel crucial în Cupa FA împotriva lui Newcastle United. Cu o performanță sub așteptări în meciul cu Liverpool, gazdele caută să-și refacă imaginea și să avanseze în competiție.

  Condusă de Marco Silva, echipa gazdă nu a cunoscut încă gustul victoriei într-un trofeu major în cei 145 de ani de existență și are o oportunitate de revanșare împotriva lui Newcastle, dar drumul către succes în FA Cup nu va fi ușor, așa cum anticipează și experții pariurilor sportive, ale căror ponturi bune sunt accesibile online.

  Fulham își îndreaptă atenția spre FA, unde au ajuns în runda a patra. Cu un parcurs mixt în etapele anterioare, gazdele speră să își revină și să obțină succesul în fața unui adversar complicat. Cu atacanți precum Decordova-Reid și Wilson, Fulham caută golurile care să îi aducă victoria și o continuare promițătoare în competiție.

Fulham vs. Newcastle United: Revanșă Dorită de Gazde după Eșecul Amar din EFL Cup
Marco Silva

Newcastle, Obstacol Greu pentru Fulham

  Newcastle United sosește pe Craven Cottage după o victorie confortabilă împotriva lui Sunderland în runda precedentă a FA Cup. Cu Eddie Howe la comandă, oaspeții caută să-și mențină forma bună și să provoace probleme lui Fulham. Cu toate acestea, echipa rămâne în umbra unui posibil record negativ în FA Cup, iar Fulham vrea să profite de acest aspect.

  Ambele echipe se confruntă cu absențe semnificative. La Fulham, Ballo-Toure, Bassey și Iwobi sunt încă indisponibili din cauza participării la Cupa Africii. Cu un interval de doar 72 de ore între meciuri, oboseala poate afecta ambele echipe, iar posibilele schimbări din echipa lui Silva vor fi critice.

  La Newcastle, lipsesc jucători cheie precum Joelinton, Tonali, Pope și alții. Cu o posibilă absență record în FA Cup, Howe și elevii săi trebuie să depășească aceste provocări pentru a continua drumul în competiție.

Fulham vs. Newcastle United: Revanșă Dorită de Gazde după Eșecul Amar din EFL Cup
Eddie Howe

Formații probabile

  Fulham:

Rodak; Tete, Diop, Ream, Robinson; Reed, Palhinha; Wilson, Pereira, Decordova-Reid; Jimenez

  Newcastle United:

Dubravka; Trippier, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Miley; Almiron, Isak, Gordon

Taguri

Lasa un comentariu