Type to search

Stiri Euro 2024

Franța Debutează Cu Dreptul la Euro 2024: Victorie La Limită Împotriva Austriei!

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Start De Succes pentru Franța la Euro 2024

  Franța a obținut o victorie dificilă în fața Austriei, luni, la Düsseldorf, în primul lor meci de la Euro 2024, datorită unui autogol al lui Max Wober. Deși echipa Franței și-a pierdut căpitanul, Kylian Mbappe, din cauza unei posibile fracturi de nas, jocul său spectaculos a dus la momentul decisiv al partidei, ale cărei ponturi Euro 2024 au fost oferite de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Mbappe, care încă nu a marcat la un Campionat European, a impresionat în debutul meciului, arătându-și abilitățile excepționale. În minutul 8, a avut o primă șansă importantă, dar șutul său a fost deviat în plasa laterală de către portarul austriac, Patrick Pentz. Deși austriacii au avut și ei ocazii, francezii au reușit să mențină avantajul până la final, asigurându-și cele trei puncte.

Franța Debutează Cu Dreptul la Euro 2024: Victorie La Limită Împotriva Austriei!
Mbappe a suferit o accidentare la nas

Austria: Apărare Solidă și Oportunități Ratate

  Austria a avut o șansă majoră în minutul 36, când Christoph Baumgartner a ratat o ocazie clară, iar Franța a profitat rapid de eroarea adversarilor. Mbappe a declanșat un atac fulminant pe partea dreaptă, a centrat în fața porții adverse, iar mingea a fost deviată în propria poartă de Max Wober, oferind Franței un avantaj nesperat.

  Austria a demonstrat o defensivă solidă în prima repriză, înregistrând 19 deposedări, cel mai mare număr înregistrat într-un meci de la Euro 2024 până acum. Echipa lui Ralf Rangnick a arătat o strategie defensivă agresivă, similară cu cea din calificări, confirmând recentele predicții fotbal europene.

Franța Debutează Cu Dreptul la Euro 2024: Victorie La Limită Împotriva Austriei!
Baumgartner, după ratarea unei ocazii uriașe pentru Austria

Mbappe și Giroud, În Centrul Atenției

  Mbappe a avut o nouă ocazie în minutul 55, dar a ratat din nou, șutând pe lângă poartă după ce a scăpat de apărătorii austrieci. A fost o seară frustrantă pentru starul francez, care a părăsit terenul fără gol marcat la Euro 2024, după ce a suferit o accidentare la față într-un duel cu Kevin Danso.

  Olivier Giroud, intrat pe teren în locul lui Mbappe, a jucat la al șaptelea turneu major cu Franța, egalând recordurile deținut de Thierry Henry, Lilian Thuram și Hugo Lloris. Cu toate că au ratat o ocazie bună de a închide meciul, francezii au reușit să-și mențină avantajul și să obțină victoria.

  Deși nu a marcat, Mbappe a avut un rol esențial în victoria Franței. Dacă își va recupera rapid nasul fracturat, el poate contribui semnificativ la succesul echipei în Germania vara aceasta. Giroud va încerca să fie pregătit pentru duelul incendiar de vineri împotriva Olandei, în timp ce Austria va trebui să învingă Polonia pentru a păstra șanse de calificare în fazele eliminatorii.

Franța Debutează Cu Dreptul la Euro 2024: Victorie La Limită Împotriva Austriei!
Wober (2) a marcat unicul gol al partidei în propria poartă
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri