Type to search

Stiri Diverse

Fiorentina Pierde Din Nou Finala Conference League: El Kaabi Adjudecă Trofeul pentru Olympiakos

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

O Șansă de Revanșă Ratată de Fiorentina

  Fiorentina a pierdut pe OPAP Arena a doua finală consecutivă a Conference League, fiind învinsă de Olympiakos cu un gol marcat de Ayoub El Kaabi în prelungirile unui meci ale cărui ponturi fotbal au fost publicate online de experți ponturi pariuri. După ce anul trecut a fost învinsă de West Ham United, Fiorentina spera să se răzbune în acest sezon. Cu absențele lui Riccardo Sottil și Gaetano Castrovilli, echipa italiană s-a confruntat cu un Olympiakos jucând în propriul oraș, deși pe stadionul rivalilor de la AEK.

  Meciul a început intens, cu Daniel Podence creând primele ocazii periculoase pentru Olympiakos, dar portarul Pietro Terracciano a fost la înălțime. Fiorentina a avut primele șanse mari de gol prin Nikola Milenkovic, a cărui reușită a fost anulată pentru offside, și Giacomo Bonaventura, care a fost blocat de portarul Kostas Tzolakis. De asemenea, Olympiakos a avut ocazii, dar nici Daniel Podence, nici Ayoub El Kaabi nu au reușit să treacă de apărarea italiană.

Fiorentina Pierde Din Nou Finala Conference League: El Kaabi Adjudecă Trofeul pentru Olympiakos
El Kaabi a marcat în prelungiri golul victoriei lui Olympiakos

O Prelungire Dramatică și Un Gol Controversat

  Fiorentina a continuat să creeze ocazii, dar M’Bala Nzola și Dodo nu au reușit să finalizeze eficient, forțând intervenții bune din partea lui Tzolakis. Olympiakos a răspuns prin Andre Horta și Vicente Iborra, dar fără succes pe tabelă. Meciul a intrat în prelungiri, unde tensiunea a crescut. Olympiakos a solicitat un penalty, dar arbitrul a decis că Lucas Martinez Quarta nu a comis fault.

  În minutul 116, după o acțiune prelungită a grecilor, Santiago Hezze a trimis o centrare perfectă pentru Ayoub El Kaabi, care a marcat cu o lovitură de cap din apropiere, învingându-l pe Terracciano. Golul a fost verificat îndelung de VAR pentru suspiciunea de offside, dar în cele din urmă a fost validat, aducând trofeul în vitrina lui Olympiakos și lăsând Fiorentina învinsă încă o dată.

  Consemnată în ultimele statistici fotbal europene, această înfrângere reprezintă o nouă experiență nefericită pentru Fiorentina, dar echipa va trebui să își regăsească forțele pentru a reveni și mai puternică sezonul viitor. Victoria lui Olympiakos, pe de altă parte, subliniază importanța tenacității și a pregătirii strategice, oferind fanilor greci un moment memorabil în istoria fotbalului elen.

Fiorentina Pierde Din Nou Finala Conference League: El Kaabi Adjudecă Trofeul pentru Olympiakos
Olympiakos câștigă primul său trofeu european
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri